Лікування постраждалої під час роуп-джампінгу лучанки вартує 1500 гривень щодня

Лікування постраждалої під час роуп-джампінгу лучанки вартує 1500 гривень щодня
Щоденне лікування постраждалої під час роуп-джампінгу лучанки Вікторії Романчук обходиться сім’ї надто дорого.

Про це у коментарі ВолиньPost розповіла мама дівчинки Жанна Романчук.

Нагадаємо, лучанка вийшла з коми, проте досі залишається у важкому стані в реанімаційному відділенні.

Так, за словами Жанни Олексіївни, щодня рідним доводиться витрачати 1200-1500 гривень, однак самостійно сім’я забезпечити цього не може.

«Організатори допомагають. Вірніше, не так вони, як їхні мами приходять. Цих хлопців я ще не бачила, а мами турбуються, переживають. Десь навіть з Німеччини ліки замовляли», - зазначила Жанна Романчук.

«Оце таке перше кохання, перший раз дівчинка закохалася і таке сталося. Романтика… Може десь і налагоджені ці стрибки. Приїхало телебачення, а потім показували – труба страшна, ржава, кругом бетонні плити. Це жахливо! Хоча б шлеми їм на голову одягали», - наголошує жінка.

У спільноті «Потрібна допомога!!! Вікторія Романчук!!!» у соцмережі Вконтакте також зазначається, що на лікування Вікторії надходили кошти не лише з різних міст України, а й з Росії.
Скріншот зі спільноти «Потрібна допомога!!! Вікторія Романчук!!!» у соцмережі Вконтакте
Скріншот зі спільноти «Потрібна допомога!!! Вікторія Романчук!!!» у соцмережі Вконтакте
Скріншот зі спільноти «Потрібна допомога!!! Вікторія Романчук!!!» у соцмережі Вконтакте
Скріншот зі спільноти «Потрібна допомога!!! Вікторія Романчук!!!» у соцмережі Вконтакте

«Кошти, що перераховували люди з Сибіру та Санкт-Петербургу, надходять на рахунок, який відкрили хлопці Павлюк Ігор і Троцюк Ігор. Це організатори. Вони відкрили на себе рахуночки як організація «Земля Прыжков». Ці б гроші до мене ніколи не поступили. А вони скидають десь на рахуночки, а вже тут хлопці надають посильну допомогу. І якщо дефіцитні ліки треба, то теж передають», - каже мама Вікторії.

Нагадаємо, у Луцьку молода пара хотіла розважитися на День Валентина, однак через невдалий стрибок з вежі (роуп-джампінг) хлопець розбився на смерть, а дівчина опинилася в реанімації.

Довідка

Рахунок Романчук Вікторії Василівни для надання матеріальної допомоги 5168757211763117

Контактні номери телефонів батьків:
Мама Жанна – (050) 43 82 673
Тато Василь – (067) 337 83 22

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоденне лікування сім’ї постраждалої під час роуп-джампінгу лучанки Вікторії Романчук обходиться надто дорого.
Яку рсвіту має автор допису??? Йдеться про лікування сім'ї???
Видання має редакторів????
Відповісти
Идиот, при чем тут освiта? Филолог недоделанный
Відповісти
А скільки років організаторам що за них мами приходять??? Мужності не вистачає для простого людського вибачення? Жах! Я так зрозуміла що у деяких організаторів своі діти є,а за них мами ходять. Сором! Підтримайте родину постраждалоі та загиблого- будьте дорослі! Як стрибати мужності вистачає,а для вибачення-ні((((
Відповісти
До речі,оранізатори,в соц мережах є група домоги Вікторіі- можете приєднуватися,якщо немає сміливості до мами підійти! Хоч так слідкуватимете за станом жертви своіх розваг!
Відповісти
Організатори збирають допомогу своїми силами, навіть рахунок окремий відкрили:
http://vk.com/lutskjump
За їх закликом допомогти відгукнулися колеги роуджампери з Києва і навіть з Новосибірська і Петербурга збирають кошти.
Відповісти
Достойний вчинок -рахунок відкрити!
Відповісти
рахунок приват?
Відповісти
А чому в статті за третю організаторшу Вікторію Семенюк мовчать??? Вона ж там головна затійниця тих всіх стрибківта ще й піарщиця ще та!!!
Відповісти
Вона тобі не дала і ти образився, чи що? Чого вчипився до тої Семенюк?))
Як розбиваються люди на авто, то що, судити рекламні компаніїї, що піарять машини і автосалони, що їх продають?!
Попустись трохи.
Відповісти
Я вперше запитав за нею. А якщо до неі чипляються ще й інші- то вже іі проблеми! Рекламні компаніі не підсовують людям автомобілі з несправним двигуном. На те вони і рекламні- дають інфо! А "та Семенюк" ще й спорчдженням забезпечила! Це типу дала своє несправне авто комусь покатися,якщо вже паралелі з дтп проводити
Відповісти
Да,то точно. Дала і каже покатайся,це круто,а головне безпечно
Відповісти
я вірю тільки фактам, які мають достовірне підтвердження.
якщо ви маєте докази того, що семенюк особисто придбала і привезла обладнання, вдягнула на дівчину і сказала - пригай, то будь-те ласкаві, надайте публіці.
а заяви, типу, "вона піарила в соцмережах, вона дружить з організаторами, вона давала свій телефон для отримання інформації про це" і таке інше - не привід для звинувачень у цій трагедії.
що до реклами - згадайте "МММ" і ви зрозумієте, що реклама - лише інформація про товари, роботи, послуги, події , а вибір, чи скористатись запропонованим ви робите самі.
на малюнку чізбургер теж смачніше і привабливіше виглядає, ніж у житті, а питання користі - то ваша свдомість і ваш вибір.
Відповісти
та достатньо в гулі її прізвище ввести і всім стане ясно хто тим всім спорядженням керував
Відповісти
Думаєш,що всі тільки і мріють щоб вона дала?!) Хаха,насмішив. Я б тікав від неі. Хай помагає родичам загиблого
Відповісти
мене не цікавить її особисте, приватне чи публічне життя, я її не знаю і ніколи не бачів.
якщо буде доведено пряму вину - нехай понесе покарання, якщо не має вини - чого собак вішати на дівку?
Відповісти
а нащо взагалі було пригати???? скучно стало?
Відповісти
Як кажуть самі організатори "втекти від офісною роботи"!втекли... хтось на довго,а хтось на все життя...((( а самі певно в офісах сховалися
Відповісти
вам, вочевидь, смакує це облизувати.
навчіться аргументувати свої слова та підкріплювати фактами, а не чутки пускати та лайно на вітряка лити.
Відповісти
досить вже захищати організаторів. пишеш що не знаєш нікого з них, а сам так активно захищаєш їх. вибач, але це справді прокол організаторів. хлопець з дівчиною не принесли своє спорядження, а заплатили за нього організаторам. спорядження має використовуватись лише певну кількість раз, і надіюсь його не використовували 100050 разів підряд, бо хотіли побільше заробити. Дуже шкода хлопця і дівчину.....
Відповісти
зато у тебе гарно виходить бути адвокатом, йди в суд та наводь свої приклади про рекламу в макдональдсі! думаю, там з тебе посміються за такі аргументи!
Відповісти
гугл-мугл, яндек-уяндекс - принесіть в суд, вашими словами.
я не захищаю нікого, просто мені не подобається, що дівчину в коментарях звинувачують в трагедії через те, що вона рекламувала послугу.
це не провина.
провина безпосереднього власника обладнання, провина виконавця, який це обладнання використав і не перевірив його надійність.
ви не можете відрізнити мухи від котлет.
Відповісти
то ж вона і є виконавцем!!!
Відповісти
гугл тобі в поміч якщо досі не можеш повірити в те!
Відповісти
та інтернет взагалі помийна яма, якщо я створю пост, що вона мати-тереза і проплачу перші місця у пошуку гугл - повіриш?
навчиться сприймати інформацію та аналізувати її, відрізняти дію від бездіяльності, пряму участь від опосередкованої і т.д.
Відповісти
Дуже шкода цих дітей. І не брюзжіть "нащо було". Вони хотіли краси, небуденності, вражень, на те вони і молоді. Не у всіх же головне задоволення нажертись, набухатись, по...тись, і плюхнутись перед телевізором, чи завалитись в якусь із забігайлівок. Якби ми жили по -людськи і такі діти мали більше можливостей, приміром легко і доступно злітати на день закоханих в Париж, чи хоча б відвідати Варшаву, то й не стрибали б з чортових веж, щоб додати яскравості в своє життя.
Відповісти
діти не винні!Вони просто зацікавилися цією розвагою -точніше їх зацікавили! винні та, хто не прослідкував за спорядженням, яке не витримало і обірвалося!Якщо ті джампери брадавали спрорядження- мусили його 100 раз перевірити -бо вони не в праві робити ні єдиної помилки та похипки, адже відповідальні за життя тих, кого вони втягували в стрибки!
Відповісти
она наверно не москаль.. вот и скакала.. ггг)
Відповісти
я дебил!
Відповісти
оранізатори пишуть в соцмережах, щоб їм бабло кидали на рахунки, і типу потім вони такі молодці, що допомагають, а зі свого карману з них особисто хто що вклав? і життя і здоров"я дітям не повернеш!
поруч з такими заходами ЗАВЖДИ має знаходитися карета швидкої!
трос має використовуватися не більше 6-7 разів! а ця пара була там мало не п"ятнадцятою!
вони мають бути покарані, інакше так і далі будуть економити і без ліцензії (так, вони не мають ліцензії ніякої!!) проводити свої стрибки!!!
а на питання однієї дівчини про те, де швидка, якщо вдруг що трапиться, а у неї проблеми зі здоров"ям - орги відповіли, що мол якщо в тебе проблеми зі здоров"ям то ти маєш мати з собою всі необхідні тобі ліки, які можуть тобі знадобитися у разі нещасного випадку!
Відповісти
Жах! Безвідповідальні аматори,які абсолютно ніяк не страхували клієнтів
Відповісти
Страховка, мабуть була не зайвою. Але у випадку чого, спробували б щось у страхової компанії вибити! Та роками б судитись довелось!
Відповісти
Особисто мені страхова все виплатила коли зі мною стався один випадок. Ні з ким я не судилася.
Відповісти
6-7 разів шнури використовуватись мають? Та бувало за день ДО СОТНІ стрибків випускали на одних і тих же шнурах протягом дня - і все нормально! У світі сотні команд займається роупджампінгом, то вони мабуть знають що і скільки можна використовувати? Це ж не просто так люди не тиждень чи місяць, а майже три роки займалися в Луцьку стрибками, то можливо вони знають що і як стосовно спорядження?
Стосовно присутносі швидкої, то у цьому випадку приїзд був за 10хв, а ті 10хв мало б що вирішили. Оплачувати чергування швидкої стрибковий день дорго, а досі не було за три роки жодного випадку коли б послуги її знадобились.
Стосовно проблем зі здоров'ям, то тут був розрахунок на ПОВНЕ УСВІДОМЛЕННЯ людьми ризику, і якщо є проблеми зі здоровям, то консультуйтесь з лікарем, або нічого взагалі рипатись стрибати! Всеж ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ вид спорту чи розваги - це не м'ячиком у дворі покидати! Якщо у вас проблеми зі здоров'ям і ви їдете за місто на пікнік, за вами швидка має їхати? Чи наприклад, сердечники чи асматики повинні таки мати з собою ліки на всякий випадок? А відповідь на питання про ліки, мабуть, був жарт. Аптечки для пошої допомоги у інструктрів є, і курси відповідні вони пройшли.
Відповісти
З скількох років дозволялося стрибати???
Відповісти
Вже відповідав в обговоренні парелельній публікації.
Були чітко прописані правила:
http://vk.com/topic-86114801_31258536
До 16 стибати можна виключно в присутностіі когось батьків зі свідоцтвом про народження дитини і паспортом.
(мінімум, щоб на дитину можна було одягнути і затягнути альпінський обвяз страховки без ризику, що вислизне з нього).
З 16 до 18 з паспортом і з письмовим дозволом когось з батьків, з вказаним телефоном когось батьків, на який організатори могли подзвонити для первірки.
Якщо візуально виникали сумніви, що людині вже виповнилось 18, могли запитати паспорт і в разі його відсутності не допустини до стрибка.
Був прецидент, що 11-річна дівчинка стрибала в тандемі з батьком і в Рівному такого ж віку хлопчик з дядьком. Дівчинка потім хотіла сама, але її не допустили до самостійного стрибка.
Не знаю, наскільки строго завжди це контролювалось і як в конкретному випадку з Вікою, але, думаю, слідчі вже це з'ясували.
Відповісти
А ви хто такий що у всіх паралельних публікаціях на цю тему відповідаєте? Краще поможи постраждалим,а не строчи відповіді на кожен комент у всіх "парплельних публікаціях'
Відповісти
Всі засуджують оргів,один Вячеслав захищає-щось тут не те
Відповісти
Я просто стрибав у них 9 раз (10-й юбілейний не встиг). І склалось враження про організаторів, що це не безвідповідальні бариги, що женуться за наживою, а інтузіасти справи, що доволі ретельно ставляться до безпеки, все строго контролюють, доброзичливо ставляться до людей.
Мені самому цікаво, що і як там сталося, сподіваюсь, по результатах слідства буде розумне технічне пояснення причин трагедії. Просто дивлюсь коментарі, і бачу багато лайливих випадів, недостовірних фактів і тверджень, запитань. То посто даю на деякі відповідь про деякі факти, що знаю про стрибки, організаторів, правила. Щоб люди знали хоч якусь інформацію, бо її відсутність може породжувати багато домислів.
Відповісти
Цікаво що б говорили ваші батьки? Чи так само виправдовували оргів якби ви опинилися на місці Влада
Відповісти
Я, до речі, теоретично міг опинитись на його місці... Думав, нажаль, а виявиось на щастя не зміг вмовити напарницю на тандем до дня Святого Валентина, а сам свій 10-й стрибок вирішив, що краще здійсню в теплішу погоду десь весною, то ж 15 лютого на стрибки вирішив не йти. Тепер мій 10-й стрибок під великим питанням, бо під великим сумнівом (навіть незалежно від результатів слідства!) подальша діяльність луцької "Землі стрибків". Навіть якби їх оправдали і дозволили працювати далі, наврядчи один чи другий Ігор зможе інструктувати людину перед випуском, підбадьорювати, жартувати, давати відлік перед стрибком, коли у нього перед очима буде стояти сцена цієї трагедії.
Відповісти
я повністю підтримую Вячеслава...теж стрибала у цієї команди...з деякими із організаторів спілкувалась і можу вас запевнити що це відповідальні особи які чудово розуміють яку відповідальність за все несуть...я впевнена що халтурити не в їхньому стилі!!!ситуація дійсно жахлива...всі ми люди...ніколи не знаєм що може трапитись..і ніхто від цього не застрахований!!!
все що залишилось..це допомогти дівчинці а не шукати виноватих...це не ваша робота!
і ще
"оранізатори пишуть в соцмережах, щоб їм бабло кидали на рахунки, і типу потім вони такі молодці, що допомагають, а зі свого карману з них особисто хто що вклав?"
ви не думайте вклали вони щось чи ні...вони досить багато роблять!!!прослідкуйте краще щоб ваші гроші дойшли!
Відповісти
Звичайно поки не впала будеш казати що вони відповідальні.а як впадеш бо спорядження не витримає гляну як заспіваєш
Відповісти
Люди,як вам взагалі не соромно захищати організаторів! По суті ви захищаєте тих,хто вбив і скалічив! Майте совість і повагу до загиблого!просто мовчки поможіть його родині
Відповісти
Від того, що всі організатори понесуть кримінальну відповідальність Влада не повернеш та і Віку не вилікуєш швидше. Але то має бути уроком для інших, щоб вони думали головами, що відповідальні за життя!Тому покарання в будь-якому випадку має відбутися, аби застерігти усіх від організацій таких міроприємств. І обовязково кримінальна, і обовязково для усіх причетних до організації. Дуже щиро вірю в справедливість вироку!
Відповісти
Вікторія,ти особлива дівчинка і у тебе буде все добре, тебе чекає велике майбутнє, адже Господь Бог здійснив ЧУДО і подарував тобі життя!
Відповісти
Останні новини
Лікування постраждалої під час роуп-джампінгу лучанки вартує 1500 гривень щодня
23 лютий, 2015, 19:15