Двох викладачів-хабарників зловили на гарячому

Двох викладачів-хабарників зловили на гарячому
Прокуратура Луцького району Волинської області скерувала до суду кримінальну справу щодо двох викладачів Торчинського професійного ліцею, які за попередньою змовою одержали від учнів понад 10 тисяч хабара.

Як повідомив прокурор Луцького району Вадим Веніславський, один із цих викладачів, член комісії з приймання кваліфікаційної атестації з предмету «Правила дорожнього руху», вимагав передати йому кошти у сумі 600 гривень з кожного учня за успішне складання цього іспиту.

У період з 19 по 20 березня цього року спритний викладач одержав від 16 учнів навчального закладу 9600 гривень. Інший же викладач, пособник першого, у час його відсутності отримав 1200 гривень хабара ще від двох учнів ліцею. Проте передати їх своєму спільнику не зміг, бо був затриманий «на гарячому».
Запобіжним заходом освітянам обрано підписку про невиїзд. На їхнє майно накладено арешт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на гарячому, це коли зупинили автівку на дорозі до Луцька? А чому наші спритні правоохоронці не прослідкували, кому викладач віз ці гроші?!!! Схема налагоджена давно, а викладач лише мав передати всю зібрану суму діловій тьоті. Ця тьотя після розголосу справи умила руки. Сходіть до цього викладача додому і подивіться, чи він дійсно такий хабарник і нажив великі статки. Просто рекомендую.
Відповісти
Набридло читати як браві працівники органів ловлять чергового працівника освіти зі 3 руб. хабаря. В той час як інші грабують мільйони . Їм самим не стидно цим займатися? Хто їх дітей вчити буде і як? Виростуть такіж деб-ли як батьки.
Відповісти
Останні новини
Двох викладачів-хабарників зловили на гарячому
07 червень, 2012, 13:37