Щодо учасників «волинського сафарі» розпочали кримінальне провадження

Щодо учасників  «волинського сафарі»  розпочали кримінальне провадження
Прокуратура Горохівського району тримає на контролі хід досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного пошкодження посівів зернових культур особами, які влаштували "сафарі" засіяними озиминою полями на позашляховиках, що призначалися для передачі воякам АТО.

Як повідомив прокурор Горохівського району Володимир Ющик, Горохівським районним відділом УМВС України, на підставі заяви потерпілих, сьогодні внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про факт вчинення групою осіб хуліганства, - повідомляє прес-служба Волинської прокуратури.

Встановлено, що в темну пору доби ці молодики, які проживають у Володимирі-Волинському та районі, задля незаконного полювання та розваги, на автомобілях підвищеної прохідності пересувались полями Іваничівського та Горохівського району, в тому числі такими, де засіяні озимі культури.

Ці дії були виявлені та припинені місцевими жителями. Наразі два позашляховики затримані працівниками міліції та поміщені на штрафмайданчик, оскільки з'ясувалося, що вони не зареєстровані у встановлено порядку в органах реєстрації.

В учасників "сафарі" вилучили три одиниці мисливської зброї та набої до них.

Щодо порушників громадського порядку розпочаті також адміністративні провадження про порушення правил мисливства та поводження зі зброєю.

Наразі проводиться перевірка й щодо можливого порушення правил ввезення автомобілів на митну територію України, у зв’язку з чим скеровано відповідні запити до митних органів.

На місці події із залученням спеціалістів проведено огляд.
З'ясовується сума збитків, завданих землекористувачам унаслідок потрави посівів.

Нині встановлено особи чотирьох громадян, причетних до вчиненні вказаних дій. Відомості про інших осіб уточнюються.

Нагадаємо, група чоловіків на п’яти позашляховиках влаштувала гучне «сафарі» на фермерських угіддях Горохівщини.

Натомість голова Волинської ОДА Володимир Гунчик порадив відправити учасників «волинського сафарі» на Схід.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Гунчик. І як ви хочете виконувати план мобілізації, коли відправка на схід, тобто боронити свою Батьківщину, вами ж сприймається як кара?
Відповісти
так і "заглохне" на довгий час...
Відповісти
Озвучте прізвища і ми самі проконтролюємо!
Відповісти
Якби люди не затримали цю сволоту,якій ще не вистачало нажертися бідної дичини,то ніякі органи їх не знайшли. І так всіх не знайдуть і не покарають.Закінчиться символічним штрафом, а фактично всі відкупляться.Тому,що в нас на Волині корупційне болото силових структур залишилось незмінним.Обласні і районні Захарченки і Пшонки поміняли окраску ,як хамеліони і завжди будуть кришувати сволоту.Іде війна,а тут охота і гужбан.І всі цих уродів захищають нормальні хлопці,які щохвилини ризикують своїм життям.Завжди так не буде.

Відповісти
імена і фото в студію,хай Волинь знає своїх героїв,правий сектор і самооборона випадково там не не при ділах?
Відповісти
Ось тут написані перші прізвища http://volodymyrforum.com.ua/viewtopic.php?p=4177#p4177
Відповісти
Фотографії та прізвища, щоб люди знали.
Відповісти
...чому немає фото тих гастролерів?..мабуть планують замяти справу.....ті чумаходи поначіпляли номерів з незрозумілими знаками щоб гаїшники їх не пинили..ось і вичворяють....молодці фермери....нехай подібні дебіли розуміють що якщо у них схвачено в мінтурі..то народ не буде терпіти...і теж має рушниці...
Відповісти
На Волинських Новинах в коментарях в статті про цей випадок, написав що "імен і посад цих гонщиків напевно нехто не взнає".. Комент видалили..Значить і пресі заборонено розголошувати хто нищив поля.. мде
Відповісти
Останні новини
Щодо учасників «волинського сафарі» розпочали кримінальне провадження
23 лютий, 2015, 18:11