Сказали, на які маршрутки скаржаться лучани

Сказали, на які маршрутки скаржаться лучани
Із 9 до 22 лютого на гарячу лінію «15-80» надійшли 20 скарг на роботу луцьких маршруток і тролейбусів.

Вони стосувалися великого інтервалу руху, відсутність рейсів та «неналежне спілкування водіїв». Про це повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послугу у місті Луцьку» Лариса Карп’як під час оперативної наради у вівторок, 24 лютого.

За її словами, скарги надійшли на маршрутки № 2, 9, 9а, 10, 12, 25, 26, 27, 32, 47 та тролейбуси № 1, 6, 12.

Всі скарги «передано для моніторингу та вжиття заходів управління транспорту та зв’язку».

Нагадаємо, у луцьких маршрутках неодноразово можна почути різкий звук при гальмуванні. Аби пасажирам уникнути таких незручностей у громадському транспорті, лучанам рекомендують звертатися в управління транспорту та зв’язку міськради.

Читати «Задрипані луцькі маршрутки: ціна дорівнює комфорт?»

Також із 20 лютого проїзд у всіх автобусах на міських маршрутах становить 3 гривні. Рішення про це прийняли під час засідання виконкому Луцької міськради у середу, 18 лютого.

Як ідеться у проекті рішення «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху та у режимі маршрутного таксі», для дітей шкільного віку від 6 до 14 років встановлять вартість проїзду - 1 гривня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А який бруд в тих маршрутках, боїшся до вікна доторкнутися. Все в пилу та грязі. На це також слід звернути увагу!
Відповісти
оце справді!
Відповісти
47 взагалі ходять раз в годину.Зате 12 ходять пусті одна за одною.А в 47 не влізти.Будьте сучасними.Перекидайте 12 на 47 при потребі.В ЄС таке практикується.
Відповісти
сьогодні їхав маршруткою №2 відправлення з Ж/Д 7,45 в маршрутці грязно, пил, сісти не ризикнув боявся забруднитися!!!
Відповісти
Брехун
Відповісти
47 маршрутка - повна жесть, ходить поза графіком, з пропуском виїздів, тим паче вона єдина йде через Чернишевського
Відповісти
оперативна нарада вночі була?
Відповісти
"гудіння при тормозінні" - круто сказано.
а а запхання ватовиння в вухіння не поможе?
Відповісти
Від Ж/Д вокзалу взагалі ходить по місту єдина маршрутка 2, в якій завжди багато людей, грязно і водій кричить.
Відповісти
Є один такий водій у 24, який вже не перший раз ігнорує людей, що зупиняють цю маршрутку. Я всі ці рази стояла з дитиною на руках і він все-одно не зупинився, хоча маршрутка була напів пустою!
Відповісти
26-а - повний кошмар. Взагалі транспорт і Вишків - окрема розмова. Якщо до 10-ої ти десь затримався - то йди пішки. Зранку якщо їдеш на одній нозі - то щастя тобі. Вдень їх на маршруті аж три, а в вихідні аж 2. Враховуючи "невеличкий маршрут" - кінець Львівської і майже Липляни. Всюди з нею можна встигнути
Відповісти
Водіі постійно квапляться і не встигнеш зайти та сісти або хоча б взятись за поручень, вони різко рушають з місця! Так я на 4 місяці вагітності впала в маршрутці #2 та зламала ребро і отримала забій нирки! Слава Богу, з дитинкою все добре! Злізли із трактора і сіли людей возити
Відповісти
Гроші не забула збити з водія?
Відповісти
Якщо чесно, то було не до того! Хвилювалася за дитятко! Зараз принципово не сідаю на двійку, хоча вона одна іздить біля пологового і жіночоі консультаціі! Возить або чоловік або ж ходжу пішки від 5 школи, так безпечніше!
Відповісти
"можна почути гудіння при тормозінні" - це просто журналістський треш.За що так знущаєтеся над мовою? Може варто було б статті писати журналістам, а не колгоспникам? Скрегіт під час гальмування, не чули , нє?
Відповісти
А ще - ж/д вокзал. Словом, маємо в Україні жалізничі вокзали. Зневажливе ставлення до мови є продовженням зневажливого ставлення до себе. В тому, що ми маємо такий занедбаний громадський транспорт, перш за все винні ми - постійно терплячі та мовчазні.
Відповісти
згоден
Відповісти
Памятається колись хотіли пустити нічні маршути. шото б зара тойєво робилось б. Нашим людям як завжди не вгодиш. самі пишуть на сидіннях автобіографії знайомих і плачуть що грязно. А щоб знати де маршутка є сайт МАК. там дивіться. єдине правда мало вихованих водіїв і пунктуальних. буває він виїде раньше (№1 маршут) і стоїть на інших зупинках чекає коли вже там по маршуту їхати. Водії будьте добрішими. І люди відчують це.
Відповісти
Сайт МАК то взагалі окрема історія, спробуйте десь в 22,45 знайти маршрутку нічого не показуватиме хоча ще їздити будуть!або ж навпаки стоїш на зупинці і показує що маршрутка на зупинці, а її немає
Відповісти
m@k - це просто знахідка, мене ще ніколи не підводив. А на рахунок управління транспорту та зв’язку міськради, то влітку подзвонила і розказала, що мене мало не збила маршрутка на переході!, (номер запам'ятала, подивилась дома по m@k що на кінцеву за 15 хв. раніше приїхав цей гонщик-водій), а мені відповіли в міськраді - то треба було свідків і ДАІ викликати. От так.
Відповісти