Україна купуватиме польські фільми та серіали замість російських

Україна купуватиме польські фільми та серіали замість російських
Віце-прем’єр та міністр культури В'ячеслав Кириленко під час візиту до Польщі розповів, що Україна купуватиме польські фільми та серіали.

Таким чином Україна, яка наразі виробляє недостатньо власної кінопродукції, витіснятиме з ринку російське кіно, - повідомляє ZAXID.NET.

“Ми вирішили відключити найбільш агресивні російські телеканали, відбираємо ліцензії на мовлення фільмів, що просувають російський імперіалізм і мілітаризм. Ми повинні відокремити російську культуру від російського імперіалізму. Ми завжди були в змозі зробити це. Ми поважаємо творців російської культури, російська культура”, - зазначив Кириленко в інтерв’ю Gazeta Wyborcza.

"Польща виробляє багато сералів, які є привабливими для української аудиторії. Тож ми хочемо купляти польські фільми і ми будемо це робити", - наголосив міністр.

Як повідомлялося раніше, міністр культури України В'ячеслав Кириленко під час круглого столу щодо підтримки вітчизняної аудіовізуальної та кінопродукції, спільно організованого Нацрадою з питань телебачення та радіомовлення, Євросоюзом та Радою Європи заявив, що український телевізійний та радіопростір має бути заповнений якісним та різноманітним національним продуктом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заголовок трохи тойво - поправте
"Україна купувати польські фільми та серіали замість російських"
Відповісти
виправили
Відповісти
Колись (в 2002 році коли ще канали 1+1 і ictv показували розумні серіали тобто не теперішнє гімно яке зараз знімають в Україні і Росії а хороші розумні серіали (колись показували розумні серіали Кенан і Кел Альф Усі жінки -відьми Чудернацька Наука Квантовий стрибок Нові пригоди Робін гуда Пригоди Синдбада і так далі)) показували ЧУДОВИЙ СЕРІАЛ польський Справи Кепських !Отож покажіть знов Кепських о 19 20 (вони були в чудовій українській озвучці)!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
ДА да!!!!!!!Покажыть ще раз канал ictv СПРАВИ КЕПСЬКИХ о 19 20(ЯК в хорошому 2002 році коли українські наші канали показували розумні серіали!Тобто польські і американські!!!!!!!!!!Тому що це найрозумніші серіали(які зняті в 90 роках і до середини 2000 років! В АМЕРИЦІ і зараз знімаються розумні серіали їх закупіть наприклад Щоденники Вампіра !!!!!!!!!! Показуйте СПРАВИ КЕПСЬКИХ вечором знов як в чудових 2000 роках!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Україна купуватиме польські фільми та серіали замість російських
24 лютий, 2015, 10:46