Сказали, коли із бюджету Волині планують дати 700 тисяч для бійців

Сказали, коли із бюджету Волині планують дати 700 тисяч для бійців
На забезпечення волинських бійців, що беруть участь в АТО, із обласного бюджету Волині у березні планують виділити 700 тисяч.

Про це повідомив під час зустрічі посадовців і волонтерів директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк, - зазначають у відділі інформаційної роботи ОДА.

За його словами, виділення коштів у розмірі 700 тисяч гривень можливе тільки у кінці наступного місяця після всіх необхідних законодавчих процедур. Розпорядником цих грошей буде військова частина, тому роз’яснення щодо їх використання повинні надавати уповноваженні представники.

Начальник відділу фінансового забезпечення обласного військового комісаріату Віталій Шелуха розповів волонтерам про особливості використання коштів, виділених на потреби обласного військового комісаріату. Військовослужбовець наголосив, що усі проплати більше ста тисяч гривень проводяться через тендерні процедури.

Нагадаємо, депутати Волинської облради підтримали програму територіальної оборони Волинської області на 2015 рік та матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони Волинської області.

Таке рішення прийняли під час сесії облради у п’ятницю, 23 січня.

Нагадаємо, на забезпечення частини А1008 (14-а бригада) планують виділити 700 тисяч гривень, на частину 1141 Нацгвардії – 200 тисяч, частину 9971 (Луцький прикордонний загін) – 200 тисяч, на роту особливого призначення УМВС у Волинській області «Світязь» - 250 тисяч, на управління СБУ в області – 200 тисяч.

Найбільшу суму – 6,95 мільйона планують виділити на витрати обласного військкомату із забезпечення територіальної оборони та мобілізації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сказали, коли із бюджету Волині планують дати 700 тисяч для бійців
24 лютий, 2015, 13:33