Волинянку ошукали на 9 тисяч гривень

Волинянку ошукали на 9 тисяч гривень
Жінка, продаючи весільну сукню в Інтернеті, «придбала» її за власні 9 тисяч гривень.

Жителька Любешівського району розмістила в Інтернеті оголошення з продажу весільної сукні, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Згодом їй зателефонував покупець, домовилася про ціну. Тільки-от, отримавши номер рахунку, потенційний покупець попросив її назвати пін-код картки для того, щоби перерахувати кошти.

Волинянка отримала СМС-повідомлення про те, що з її рахунку зникло 9000 гривень. Жінка, зрозумівши, що її ошукали, звернулася до правоохоронців.

"За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, тож наші зусилля спрямовані на встановлення особи зловмисника. Купуючи або продаючи товари через мережу Інтернет, необхідно бути уважними і обережними, щоби не потрапити на гачок пройдисвітів. Більше того: у жодному випадку не надавайте стороннім особам, навіть якщо це працівники банку, пін-коди до власних карткових рахунків. Якщо ж вас усе ж ошукали, відразу звертайтеся до міліції", - розповів начальник любешівського райвідділу міліції Ігор Гаврилюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще мені скажіть номер рахунку та пін код картки! Дитячий садочок!!!
Відповісти
і мене так ошукали, але тільки на 200 грн
Відповісти
Це ж яким розумововідсталим потрібно бути...
Відповісти
Продавав мотопомпу та сама ситуація знали з кредитного рахунку 5 тис. Міліції на вас насрати. Вони шукати нікого не будуть .
Відповісти
Вадім сказали що це корпоративні клієнти і ним потрібно щоб ви відкрили доступ до своєї карти назвавши пароль і вказати їх номер телефону . Телефонують ввечері і постійно поспішають .телефонували вночі просили пароль для підтвердження доступу корпоративних клієнтів до вашої карти . Насправді знімали тоді гроші.
Відповісти
цей пост треба було назвати "людська тупість не має меж"
Відповісти