У Володимирі-Волинському лише з третьої спроби закупили необхідні ліки

У Володимирі-Волинському лише з третьої спроби закупили необхідні ліки
Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання придбало наркотичних та психотропних лікарських засобів на суму 292 414,70 грн.

Про це йдеться у Віснику держзакупівель.

Нагадаємо, в рамках проекту «Підвищення фінансової прозорості та бюджетної підзвітності місцевих управлінь охорони здоров’я», який реалізується на Волині, експерти вже писали про те, що Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання двічі (17 грудня 2014 р. та 13 січня 2015 р.) не змогло закупити потрібних ліків, оскільки до участі в закупівлях зголошувалось менше двох учасників.

Після цього об’єднання таки оголосило переговорну процедуру закупівлі і придбало ліки у підприємства «Волиньфармопстач».

Аби здійснити закупівлю, було надіслано запит у Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, який, у свою чергу, відповів, що, справді, ДВПТ «Волиньфармпостач» займає монопольне становище на ринку реалізації наркотичних лікарських засобів в межах Володимир-Волинського району.

Таким чином, відповідно до п.2 ч.2 ст.39 Закону України «Про здійснення державних закупівель» (відсутності конкуренції, у тому числі, з технічних причин на відповідному ринку та відсутності при цьому альтернативи), договір про закупівлю уклали з «Волиньфармпостач», застосувавши при цьому переговорну процедуру закупівлі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Імпорт товарів в Україну в 2014 році, за даними Держстату, становив 54,38 млрд доларів, впавши у порівнянні з 2013 роком на 28,3%, тоді як експорт скоротився на 13,5% - до 53,91 млрд доларів.
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському лише з третьої спроби закупили необхідні ліки
24 лютий, 2015, 17:44