В «Самообороні» підтвердили, що активіста «Правого сектору» у Луцьку збив їх активіст

В «Самообороні» підтвердили, що активіста «Правого сектору» у Луцьку збив їх активіст
Один із членів "Самооборони Волині" вночі 25 лютого насмерть збив бійця ДУК "Правого сектору".

Цю інформацію ВолиньPost підтвердив заступник керівника штабу самооборонівців Богдан Климчук.

За його словами, активіст на той час не був на чергуванні. Чи вживав він перед ДТП алкоголь, самооборонівцям наразі невідомо.

Він повідомив також про те, що вже півроку винуватець аварії не був на чергуванні, а наїзд здійснив на власному автомобілі. Від імені "Самооборони" Волині він офіційно засудив такий вчинок.

Нагадаємо, трагедія сталася у Луцьку. У ДТП на місці аварії загинув представник Добровольчого українського корпусу (ДУКу) Правого Сектору 47-річний Юрій Федчук. Його позивний був Юз. Він, кажуть побратими, нещодавно повернувся зі сходу на ротацію.

На місці трагедії були очевидці, які стверджували, що за кермом був активіст "Самооборони Волині".

Як пише ІА "Волинські новини", з’ясувалося, у активістів "Правого сектору", які їхали зі штабу організації, заглох автомобіль - ВАЗ 2109. Автівку припаркували на обочині проспекту Відродження біля Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, увімкнули «аварійку». На підмогу прийшли колеги на червоному Mercedes Vito, який викликали активісти. Власне, до нього намагався причепити поламаного "жигулі" постраждалий.

Як стало відомо, автомобіль збив чоловіка, який саме намагався причепити буксирувальний трос. Він, кажуть, просто не встиг відскочити.

Удар видався настільки потужний, що передня частина Mercedes'у наразі дуже пошкоджена, в автомобілі спрацювали подушки безпеки, а із загиблого злетіли навіть міцно зашнуровані берці.

Автівка летіла із шаленою швидкістю, кажуть очевидці. Більше того, водій, переконують свідки аварії, був у нетверезому стані. Він, вийшовши з автомобіля, голосно кричав, мовляв, з "Самооборони" та закликав комусь передзвонити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не має різниці з якої структури винуватець трегедії. Всі активісти і тим більше бійці роблять для України дуже багато. Він має відповідати по закону і перед побратимами. Співчуваю.
Відповісти
Прокинулись вже.. падлюки.
Відповісти
знаєш що, вони захищають країну... вони йдуть на війну.... ті як ти кажиш бандитьські організації тебе ж і захищають. вони ніякі не пяниці і тим більше не наркомани!!!!
Відповісти
В ато вижив на заході вбили(
Відповісти
Іноді доля людини не передбачувана(((( Дуже шкода Юза... нехай земля буде пухом...
Відповісти
Співчуваю рідним, близьким і побратимам загиблого. Вічного спокою Йому. До коментаторів - не спішіть сваритися тут усі, людини не стало - ото біда, майте повагу і трохи лекше з висловлюваннями. Самообороні теж проблема, бо як і завжди стається з парторганізаціями - за діяння одиниці вся команда страждає, та це все ніщо, коли сталась смерть людини. Стосовно зачинщика ДТП - чекатимемо розслідування і подробиць. Особисто мені в голові не поміщається як взагалі чоловік який покликаий захищати країну і свій народ, громаду наважується напиватися в скажену білку і сідати за кермо???? Та й взагалі, думаю нам пора розпочинати культуркампф Панове. Якщо тут є Самооборона і ПС то почніть подавати приклад поведінки "патріо", бо все, що бачать і читають наші діти через 10 років стане результатом наших діянь (говорив один історичний діяч). Мені ніколи не доводилося ганяти чи то на мотоциклі чи на авто нетверезим тому, що я взагалі не вживаю, просто і без лишніх неприємностей. І культура водіння в нас низька хто б, що не говорив. Сам знаю як воно в Луцьку на дорогах, років 5 тому так в Львові було, тепер і в нас. Хочемо змінтити країну, давайте з себе розпочнем, а тоді вже глянемо що і як. Мої співчуття родині загиблого... Хай спочиває на небесах...
Відповісти
співчуваю родині, де чоловік пройшов війну, а загинув від дебіла вдома. я проти оціночних суджень, але переконаний: в нашої самооборони гальма пробуксовують давно, мало того, що з усіма пересра...сь, то поведінка рівня наглості - зашкалює. не знають окремі пацани, в тому числі і отой здоровий, що щось там коментує, аби якнайшвидше відкараскатись, що та біда, хоч і наша, але дано не виходив на звязок. чому ж тоді посвідчення, зброя, заяви самооборонівські? пацани, вмійте відповідати за базар, якщо щось представляєте з себе, загнуздайте свої так звані радикальні дурниці, про які на шоу аверсовському любите патякати. а то виходить, що ви звичайне дранття, без корочки самооборони - ніхто. ще раз сумую за юзом, правильний хлопець був, на відміну від тих, хто в тилу тут корчить із себе героя.
Відповісти
Треба люструвати ту самооборону.
Відповісти
Дуже шкода Юза,хай земля йому буде пухом,а чоловік з самооборони повинен відповідати по закону,бо він для всіх один,і заслуги під час майдану тут ні до чого.Сумно..
Відповісти
Не варто накидатись на "Самооборону" та клеймити усіх її активістів. Там більшість чудові люди і багато добра роблять для наших військових. Сталась трагедія, тому винний має відповідати по закону України. В цій справі має бути все особливо прозоро та публічно... І так останнім часом багато тіні та звинувачень в сторону волонтерського-добровольчого руху на Волині...
Відповісти
"Сомооборона" повинна відповідати за свого члена організації!!! Чи ви всім підряд видаєть посвідчення???
Відповісти
Тільки б не затерли цю справу.
Журналісти, будьте ласкаві, прослідковуйте хід цієї події.
Покарання повинно знайти винуватця !
Відповісти
свої коментарі оставте при собі
Відповісти
можна подумати водій знав що це активіст Правого сектору і спеціально збив...це просто нещасний збіг обставин..не потрібно в цьому звинувачувати всіх самооборонівців..там є і нормальні люди
Відповісти
Людоньки розслабтесь, все давно зам’ято і куплено...постраждалий вже хлопчинка який сидів за кермом. і не п’яний був, а гальма не спрацювали, і побої зняті, бо побили хлопчика. на сьогоднійній день вирішують все грошики.
Відповісти
нічого він не відкуплювався, шо ви мелете, бутьде реалістами це скожним могло трапитись, така доля як би не Віталій збив, то збив хтось інший, а биття людей це не оправдує нікого, і в лікарні він не ховається, а реально так побили, йому 21 рік, і ви не знаєте яка причина була в тому що він випив лишне....він не алкоголік.....
Відповісти
Шпновна, я його як ніхто знаю. Він амфітамінщік ще той, рік тому на набережній впаявся в кільце, покалічив свого друга до невпізнанності. батьки на другий день прибішли грошенята в руки тикали!
Відповісти
і ви не знаєте яка причина була в тому що він випив лишне. ВИ ЙОГО ВИПРАВДОВУЄТЕ? А ЯКБИ В БІЛИЙ ДЕНЬ В ЗУПИНКУ ВВАЛИВСЯ? і ЗАГИНУВ ВАШ РОДИЧ? Також би на ДОЛЮ посилались? ВИПИВ ВИКЛИКАЙ ТАКСІ....а не лети 200 км в годину
Відповісти
Лучанка шо ти мелиш???Він не чього не купляв,і не тількі його побили і людину яка за ним в салоні в машині сиділа.Так не робиться!!За справедивість всі бьються *ахахахахаха*Справедливість буде над ним,і це все буде вирішувати суддя,А вот такі як ти то й вміють тількі пускати різні слухі....!
Відповісти
Побили бо уроди бухі їздять містом. А ще з ножами кідались на правосеків!!!!
Відповісти
Лорен ти хвора якачь закрой мордяку і нелізь,твоя думка тут нікому нецікава
Відповісти
Останні новини
В «Самообороні» підтвердили, що активіста «Правого сектору» у Луцьку збив їх активіст
25 лютий, 2015, 07:49