Луцькі депутати вшанували хвилиною мовчання бійця ДУКу, якого збив п’яний самооборонівець

Луцькі депутати вшанували хвилиною мовчання бійця ДУКу, якого збив п’яний самооборонівець
Депутати Луцької міської ради за пропозицією Павла Данильчука вшанували хвилиною мовчання бійця ДУК «Правого сектору», якого збили насмерть.

Це відбулося під час сесії ради у середу, 25 лютого.

Активіста «Самооборони Волині» Данильчук назвав «п’яним у*людком» та нагадав, що загиблий Юрій Федчук нещодавно повернувся зі Сходу.

Нагадаємо, трагедія сталася у Луцьку. У ДТП на місці аварії загинув представник Добровольчого українського корпусу (ДУКу) Правого Сектору 47-річний Юрій Федчук. Його позивний був Юз. Він, кажуть побратими, нещодавно повернувся зі сходу на ротацію.

На місці трагедії були очевидці, які стверджували, що за кермом був активіст "Самооборони Волині".

Як пише ІА "Волинські новини", з’ясувалося, у активістів "Правого сектору", які їхали зі штабу організації, заглух автомобіль - ВАЗ 2109. Автівку припаркували на узбіччі проспекту Відродження біля Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, увімкнули «аварійку». На підмогу прийшли колеги на червоному Mercedes Vito, який викликали активісти. Власне, до нього намагався причепити поламаного "жигулі" постраждалий.

Як стало відомо, автомобіль збив чоловіка, який саме намагався причепити буксирувальний трос. Він, кажуть, просто не встиг відскочити.

Удар видався настільки потужний, що передня частина Mercedes'у наразі дуже пошкоджена, в автомобілі спрацювали подушки безпеки, а із загиблого злетіли навіть міцно зашнуровані берці.

Автівка летіла із шаленою швидкістю, кажуть очевидці. Більше того, водій, переконують свідки аварії, був у нетверезому стані. Він, вийшовши з автомобіля, голосно кричав, мовляв, з "Самооборони" та закликав комусь передзвонити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А яке йшло, таке здибало. Поналіплювали ПТН-ПНХ, ДУК ПС, на "ліві" машини та ганяють, як кінець світу. В суботу в Горохівському р-ні, сьогодні в Луцьку.
Відповісти
Цього і слід було очікувати. Так би мовити, запустився закон корми.
Відповісти
А чому не вшановували пам'ять загиблих під час інших аварій? Нічого не змінюється, одні люди "біліші" за інших.... Прикро
Відповісти
А паші данильчуку аби піарнутись на чиійсь смерті, сам з ато втік, зато на волині просто ппц який вояка!
Відповісти
В сімях біда,а вони піаряться на цьому!!!Показують ніби то співчуття якого в них уже давно немає!!!У самих руки в крові по лігті, але ж вони при владі, вони ж можуть люструвати усіх!!!Ще одна купка злодіїв та Бандитів!!!
Відповісти
І чомусь ніхто не згадав про те як хлопців що скоїли ДТП відлупцювали так що вони зараз перебувають у лікарні з гематомами на голові та тілі...а лікарі під тиском відмовляються лікувати...(по слухам стверджують ніби при таких нашумівших обставинах....)говорять що з струсом, забиттям та гематомами можна і вдома лікуватись....
Відповісти
Як піаритись на чужому горі то ви герої!!!!А про простий народ забули зовсім...все що робите то леше територіії ділите!!!!!Хто кого підсуне!!!!Камушки копати і розборки з шинами та люстрацією устраювати то ви гарно всі вмієте!!!!!В тюрму цих бандюків що прийшли до влади!!!!Як над хлопцем що має перед судом постати то самосуд бистренько вчинили а потім розказували що ви такі хороші його затримали лише...!То може і нам після кожної сесії на якому рішення нас обурює приходити до вас і вчинювати самосуд теж???!!!! А що до ДТП то і про те що буксирування авто в нічний час заборонено теж ніхто не сказав..і що знака аварійного небуло..і що ходили ваші свідки по проїзжій частині теж ніхто не згадав....і що віто стояв не біля бровки а що найменше був за метр від неї теж не згадали....але написали я потрібно!!!Ви ж герої!!Я не захищаю хлопця, але так виходить що обставини показують що була створена аварійна ситуація якщо добре поміркувати по закону, але це ніхто не бере до уваги!!!!А хлопець -винен!!!Зламав собі життя, і ппав у ваші політичні ігри!!!!
Відповісти
Згідний на сто відсотків з "Опозиція"!!!
Відповісти