Рабану шукають заміну?

Рабану шукають заміну?
Діяльність заповідника «Старий Луцьк» не влаштовує владу, тому його чекають кадрові зміни.

Про це 7 червня під час засідання обласної постійної комісії з питань культури заявив заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Курилюк.

За його словами, на численні звернення громадської організації «Громадська рада Волині» прокуратура зараз проводить багато перевірок та слідчі дії в заповіднику.

«Ситуація в заповіднику нікого не влаштовує. Є питання і по майну, і по забудові та й інші», – зазначив Курилюк.

Заступник губернатора зазначив, що є претензії і до Луцької міської ради різних скликань, які наприймали багато хибних рішень.

Курилюк повідомив, що в дирекції заповідника будуть кадрові зміни.

«Треба наводити порядок в місті», – резюмував посадовець.

Нагадаємо, нещодавно прокуратура порушила кримінальну справу проти раніше усунутого від роботи директора заповідника Тараса Рабана за фактом зловживання владою щодо підпільної діяльності столярного цеху в монастирі бригідок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рабан - єдиний образ в волинських ЗМІ, який сприймається, як архетип, поруч з Дон Кіхотом і Дон Жуаном. Щоправда негативний архетип, якщо не брати до уваги пенегірик "баснописця" "Урядового курєра", який пише за принципом Юлія Цезаря: "Прийшов, побачив, написав". Зі слів Рабана, звичайно.
Життя Рабана - історія успіху комерсанта з 90-х, класичного героя початкового накопичення капіталу в... культурі на кістках своїх предків. На цій "культурі" гартувався характер злодія і творилась біографія архітектора, директора заповідника і ловкача, якому можуть позаздрити кращі злодії сучасних детективів. Життя Рабана це не просто везіння. Це - прикмета часу. Тому його скромну біографію (якби довелось комусь написати історію нового часу "діячів культури"), слугувала б найціннішим матеріалом для дослідження - як "злодійсько-культурно-взірцева".
Відповісти
хороший некролог;)
Відповісти
Не вберігся! Мати Божа, Свята Богородиця, вбережи і на цей раз цього рідкісного циніка, невігласа і злодія від прокуратури! Залиши його дерибанщиком заповідника ще на років 10! Нехай зрівняє "Старе Місто" з землею, як у свій час зрівняли, зорали і засіяли сіллю Карфаген! Свят-Свят!
Відповісти
Я б назвав інформацію - "Рабану шукають роботу". Рабан не випаде з тієї злодійсько-чиновницької обойми, бо він багато знає. Визріла ситуація типу "Россия большая, но отступать некуда". В нашому випадку звучить, що Рабана треба проганяти і судити, але він за втрату корита може багатьох здати, що й, ймовірно, трапиться. Тут будуть обережні підходи, багато піни, змулять воду, і усе це згодом трансформується в пропозицію зайняти іншу посаду. Наприклад, повернутися в школу комбайнерів (до Божидарника), звідки він взяв старт на свою багаторічну посаду, чи в в ОДА - як відстійнику таких спеців. Вибір чи не найширший, бо держслужба така гнучка, як молода невістка. Можна створити нову структуру під Рабана під назвою "Позитивное вліяніє аренди помещеній і продажі землі на уничтожение Заповедніков Государственного значенія". Час покаже.
Відповісти
Добре, що шукають заміну, тільки трохи пізненько. У нас все робиться тоді, коли вже смажений півень клюне в дупу. А може й не бути заміни: пошумлять, пошумлять і перестануть. Навколо рабана чорні хмари висять вже добрий десяток років, але захист чиновників-крадіїв і холоднокрівя цієї одіозної небитої особи, помножені на твердолобство, слугують йому ангелом-хранителем.
Відповісти
А я щитаю, всьо равно Рабан останеться на любімій роботі, не говоря вже про те шо не сяде!
Відповісти
Останні новини
Рабану шукають заміну?
07 червень, 2012, 16:20
Шарпара забрали одесити
07 червень, 2012, 15:39