Аварія на Волині: мотоцикліст збив школярку

Аварія на Волині: мотоцикліст збив школярку
У Ковельському районі мотоцикліст здійснив наїзд на 16-річну школярку.

24 лютого о 21:50 між селами Дарівка та Новий Мосир Ковельського району 28-річний водій житель селища Голоби, керуючи мотоциклом "Мінськ", збив 16-річну школярку, жительку села Новий Мосир, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Внаслідок ДТП мотоцикліст і пішохід отримали тілесні ушкодження. Хлопець від госпіталізації відмовився, а дівчину доставили у Ковельську центральну районну лікарню.

Також близько 23:00 на Київському майдані в Луцьку 36-річний лучанин, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, під час зміни напрямку руху не переконався, що це буде безпечно, а відтак скоїв зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos під керуванням 27-річної жительки села Липини Луцького району.

Внаслідок ДТП водій Daewoo Lanos та 30-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги потерпілих не госпіталізовували.

За фактами ДТП розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Аварія на Волині: мотоцикліст збив школярку
25 лютий, 2015, 16:06