Волинські футболісти перемогли на міжнародному турнірі в Білорусі

Волинські футболісти перемогли на міжнародному турнірі в Білорусі
У Століні (Республіка Білорусь) проходив X ювілейний міжнародний турнір з міні–футболу серед юнаків, присвячений пам’яті М.А. Ободовського.

Сім команд з Білорусі та три з України виборювали почесне право стати володарем головного кубку змагань. Волинь у цьому турнірі представляв колектив Нововолинського ДЮСШ №3 ФСТ «Україна» (тренер В.Г. Соколовський, директор Т.Й. Пузанкова), – повідомляє БУГ.

У результаті жеребкування команди поділили на дві підгрупи. На першому етапі змагань наша команда у стартовій грі поступилась одноліткам з Барановичів – 2:6. У наступних матчах нововолинці переграли Кіровськ – 5:3, Ізяслав – 3:1 та Пінськ – 6:0.

У заключному матчі змагань волиняни вже вдруге зустрілись з командою з Баранович. З рахунком 4:2 Нововолинськ стає чемпіоном. Третє місце у турнірі посіла команда зі Століна.

На офіційному закритті змагань спортсмени були нагороджені головним кубком та медалями за перше місце. Компетентною комісією визначились кращі гравці турніру. Серед номінантів були три волинських спортсмени.

Приз кращого бомбардира отримав Арсен Юхно. Кращим нападником змагань визнано Владислава Мудрика, а капітан Юрій Ремезовський став першим у номінації «Кращий воротар».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські футболісти перемогли на міжнародному турнірі в Білорусі
25 лютий, 2015, 18:33