Бійці ДУКу обурюються, що винуватця смерті їх побратима можуть випустити під заставу

Бійці ДУКу обурюються, що винуватця смерті їх побратима можуть випустити під заставу
Активісти «Правого сектору» та бійці Добровольчого українського корпусу отримали інформацію, що винуватця ДТП 25 лютого, у якому загинув їх побратим, планують випускати під заставу.

Про це повідомив у коментарі ВолиньPost активіст «Правого сектору» Володимир Бакулін.

За його словами, ще вночі 25 лютого активіста «Самооборони Волині» забрали із Луцького міськвідділу міліції в обласне управління МВС.

Тому бійці ДУКу підозрюють міліцію в упередженому ставленні до даної справи, адже, на їх думку, водія, що сів за кермо напідпитку та збив насмерть людину, під заставу випускати не можна.

Нагадаємо, 25 лютого активіст «Самооборони Волині» на власному автомобілі збив насмерть бійця ДУКу Юрія Федчука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щеб ПС захищав так волинян від Самооборони та Айдару,а не лише всоїх побратимів.окрім того ЗУ передбачено,що під заставу не можна випускати.лише за злочини проти держави,хоча наприкладу Єфремова ми бачимо інше.
Відповісти
Так хочуть все спустити на тормоза....його вже в лікарню поклали.....тягнуть резину.... РОКІВ СВОЛОТІ ВПАЯТИ!!!
Відповісти
3. Слідчий суддя, суд при постановленні ухвали про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою зобов'язаний визначити розмір застави, достатньої для забезпечення виконання підозрюваним, обвинуваченим обов'язків, передбачених цим Кодексом, крім випадків, передбачених частиною четвертою цієї статті.
В ухвалі слідчого судді, суду зазначаються, які обов'язки з передбачених статтею 194 цього Кодексу будуть покладені на підозрюваного, обвинуваченого у разі внесення застави, наслідки їх невиконання, обґрунтовується обраний розмір застави, а також можливість її застосування, якщо таке рішення прийнято у кримінальному провадженні, передбаченому частиною четвертою цієї статті.
4. Слідчий суддя, суд при постановленні ухвали про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, враховуючи підстави та обставини, передбачені статтями 177 та 178 цього Кодексу, має право не визначити розмір застави у кримінальному провадженні:
1) щодо злочину, вчиненого із застосуванням насильства або погрозою його застосування;
2) щодо злочину, який спричинив загибель людини;
3) щодо особи, стосовно якої у цьому провадженні вже обирався запобіжний захід у вигляді застави, проте був порушений нею.
Стаття 183. Тримання під вартою
(Кодекс кримінальний процесуальний, ВР України, від 13.04.2012, № 4651-VI "Кримінальний процесуальний кодекс України")
Відповісти
Чим боєць Дуку відрізняється від інших жертв ДТП, не членів Правого Сектора? Чи по-християнськи вимагати в піст найкровожернішої помсти? І чи буде тюрма з державним утриманням на тепло, одяг, їжу адекватним покаранням цьому злочинцю? Йому 22 роки і він вправний водій? З БТР справиться. Дуку ліпше подумати про організацію штрафбату, ніж вимагати років теплого сидіння у колонії. А зарплату військового одразу перераховувати родині Спочилого. Так справедливіше.
Відповісти
Нехай земля йому буде пухом. Це християнська традиція.Ні Самооборона, ні Правий сектор не можуть претендувати на істину. Вибори показали - 1,64% довіри Правому сектору на Волині. КРАПКА. Хочете захищати Україну - у військомат. Присяга. Навчання і може, якщо адекватний - в армію на схід. Якщо дебіл, і до цього часу косив від армії - лопату в руки і закидай ямки , щоб патріоти техніку не пошкодили по дорозі на схід.Добровольчих батальйонів з людьми, які за кошти простих людей розїзджають по області крутими авто із номерами ДУК ПС із тепловізорами не може бути. Є тільки армія. Міліція , Ви честь маєте?
Відповісти
Ти штудна?
Відповісти
От шо ти базариш? Скажи мені в лице, що Добровольці не захищають Україну, ти будеш першим хто їстиме землю в Пісках на Сході!
Відповісти
Падлюки чекайте і Вас та родавлять
Відповісти
Журналіст ВолиньPost, якщо ви чесні люди, зробіть запит в міліцію по минулому Бакуліна. Там багато цікавого. Запитайте по якій справі і коли проходив
Відповісти
А чого не ніхто з ПС не пише хто приїжджав на аварію з впливових людей і передав привіт в Київ і Луцьк? І хто розкручуе цю тему? Можна багато писати, але нікому від цього не буде краще. Герої не вмирають!!!
Відповісти
Останні новини
Бійці ДУКу обурюються, що винуватця смерті їх побратима можуть випустити під заставу
26 лютий, 2015, 14:45