Послуга онлайн-замовлення в «Наш Край» набирає популярності*

Послуга онлайн-замовлення в «Наш Край» набирає популярності*
Наприкінці минулого року в лучан з’явилася унікальна можливість: онлайн замовляти продукти та товари на сайті, не витрачаючи часу на похід в супермаркет.

У світі такий спосіб покупок вже давно став популярним, в Україні ж лише починає набирати обертів.

Зручно, швидко та вигідно - такими є основні переваги онлайн-замовлення. Адже, вибравши необхідні продукти чи товари на сайті, ви не лише економите свій час, а й уникаєте спонтанних покупок.

Крім того, зробити онлайн-замовлення можна у зручний для вас час: чи то ранок, обід або пізній вечір, не поспішаючи та правильно спланувавши кількість необхідних продуктів і товарів.

А якщо ви не встигаєте чи не маєте можливості забрати пакет із зібраними уже продуктами, «Наш Край» доставить його за вказаною адресою.

Послугою «PickUp Store», яка до речі безкоштовна, уже встигли
скористатися сотні лучан, які відзначили її плюси: зручність, оперативність та якість.

«Дружина зараз в декретній відпустці з маленькою донечкою, тому покупки довелося взяти на себе. Наприкінці дня доводилося заїжджати в магазин зі списком необхідних продуктів, витрачати час на їх пошук та простоювати в чергах в час-пік. Але з новою послугою від «Наш Край» все стало значно простіше: дружина з дому робить онлайн-замовлення необхідних продуктів, а мені залишається лише сплатити і забрати зібраний пакет дорогою додому. Зручно, швидко і вигідно», - ділиться враженнями постійний покупець інтернет-магазину «PickUp Store» «Наш Край» Олександр.

«Роблю замовлення в зручний для мене час, це може бути вечір, коли планую наступний день, чи обідня пора. Повертаючись з роботи, забираю готовий пакет із замовленими продуктами на пункті видачі «PickUp Store». Я часто користуюся цією послугою і жодного разу не була розчарована: всі зібрані продукти були якісні і свіжі, ніякої плутанини чи непорозумінь, затримок. Вдячна «Наш Край» за таке нововведення», - ділиться враженнями лучанка Валентина.

Послуга онлайн-замовлення стартувала в супермаркеті «Наш Край Гурман», що на вул. Шевченка. Саме тут формується та збирається замовлення, яке можна забрати в пункті «PickUp Store» або замовити доставку в будь-який куточок міста.

Доставка за вказаною адресою абсолютно БЕЗКОШТОВНА (при замовленні від 400 гривень). Якщо менше, ніж 400 гривень, можна скористатися платною доставкою.

«PickUp Store» - нова послуга, яка економить ваш час, який можна присвятити рідним чи близьким, потратити його на більш важливі справи чи просто відпочити. Зручно, швидко та вигідно!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дикий кабанчик краще і дешевше.
Відповісти
Що ж дешевше, якщо тут безкоштовна послуга?
Відповісти