Виносив алкоголь з супермаркету під одягом

Виносив алкоголь з супермаркету під одягом
Нещодавно до луцьких правоохоронців надійшла заява одного із маркетів обласного центру: дирекція закладу повідомила, що невідома особа викрала з магазину спиртне на більш ніж 400 гривень.

Про це повідомляють в СЗГ УМВС у Волинській області.

Як з’ясувалося, приміщення трогової зали невеличке, алкогольні напої розставлені поблизу входу. Охоронців у магазині немає, тож цим і вирішив скористатися злодій. Перед виходом чоловік непомітно ховав під одяг пляшки з алкоголем і спокійно виходив на вулицю; за два дні хлопець викрав три пляшки алкоголю: віскі та відомої чеської настоянки. Однак зловмисник не врахував, що у закладі встановлені камери відеоспостереження.

Коли ж на місце пригоди прибув дільничний інспектор, який обслуговує дану територію, правоохоронець під час перегляду відеозапису з камер спостереження впізнав особу правопорушника. Справа в тому, що 22-річний лучанин, який і виявився крадієм, у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності. А таких мешканців дільниці, міліціонери добре знають.

Наразі підозрюваний відпущений додому. За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ст. 185 (Крадіжка) КК України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Виносив алкоголь з супермаркету під одягом
08 червень, 2012, 10:10