Волинські правоохоронці без втрат повернулись із зони АТО. ФОТО

Волинські правоохоронці без втрат повернулись із зони АТО. ФОТО
У дворі обласного управління міліції люди із квітами та державними прапорами чекали повернення додому правоохоронців зведеного загону.

Волинських захисників східних кордонів зустрів начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига, - повідомляє прес-служба волинської міліції.

Він привітав кожного із успішним поверненням додому та бездоганним виконанням усіх обов’язків та поставлених завдань у зоні проведення АТО.

"Вітаю із успішним виконанням завдань. Приємно бачити вас усміхненими, щасливими, повними сили та енергії, із незламним бойовим і патріотичним духом. Усі накази ви виконали на «відмінно», тож пишаюся вами та вірю у нашу перемогу", - зазначив Шпига.

Керівник зведеного загону начальник луцького райвідділу міліції полковник міліції Сергій Тягунов розповів про завдання, які виконував підрозділ у зону ведення бойових дій.

"Так сталося, що у зону АТО ми прибули в той час, коли активно ведуться бойові дії. У дні нашого перебування місто Краматорськ накрило шквальним вогнем. Багато жертв серед мирних жителів, а також загинули військовослужбовці та працівники міліції, чимало травмовано. Завдяки тому, що наш зведений загін діяв злагоджено та дисципліновано, вдалося уникнути жертв серед особового складу, тож всі повернулися здоровими та неушкодженими", - розповів військовий.

Після обіймів, привітань, сліз радості та родинних фотосесій правоохоронці зведеного загону гарантовано отримали кілька днів відпочинку, щоб побути разом із рідними. Після цього міліціонери повернуться до виконання безпосередніх службових обов’язків та повсякденних робочих справ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, УМВС, Шпига
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці хлопці! Слава Богу всі живі. От таку міліцію ми любимо !!!
Відповісти
а скільки часу вони були в зоні ато?
Відповісти
Такі гучні заяви насторожують, переважна більшість з них буде так само дибільна як і була
Відповісти
Видно що мєнт пише; да ви ж людей так і рахуєте цитую " йобані тварі громадяни" всю міліцію треба люструвати; розказували як наша доблесна міліція себе веде в ато....
Відповісти
а які можуть бути втрати? постояли місяць на дальніх рубіжах від бойових дій і до дому,тепер учасники ато
Відповісти
та небуло їх там і близько.пробухали зранку до вечора.так як і даїшники їздили неодне відео бачив тупо пили і сині на зміну виїжджали.бо контролю ніякого там а відбути місяць треба.клоуни в ато були смішно.
Відповісти
на руки і лице подивіться в людини яка хоть місяць на блок посту постоїть лице буде темне обвітрене і руки в справжніх учасників ато аж чорні а тут все біленьке бороди тільки відростили клоуни.бо за ьухаловом і побритись небуло коли....клоуни
Відповісти
А де ти був, що так все знаєш?
Відповісти
а ти де був в АТО, і що ти там бьачив!?
Відповісти
А ти там був? Пробував там, як ти висловлюєшся, бухати? Найперше в школу походи, щоб для нас рідну, а для тебе українську, мову знати.
Відповісти
Про що ви говорите? Ніхто не каже що вони були на передовій, чого вони мають буди чорні та обвітрені?Це якійсь брєд)Кожен має відповідати за свої дії, а клоунів вистачає всюди, писати на дивані в теплі недоречні коменти КЛОУНИ теж можуть.
Відповісти
Хто критикує-нехай сам поїде і попробує!!!!!!!!!!!!а потім я з ним поговорпю!!!!
Відповісти
Я скажу тому, хто назвався АТО, і нічогісінько про це не знає. Той хто є людиною, той будь-де буде виглядати достойно. А той хто в інтернет заглядає, в поході між диваном і холодильником, і брудом людей, яких він не вартий, поливає, той тряпка. І ще додам, АТО, якщо ти не дівчина, то прийди скажи цим хлопцям те що ти тут на них виливаєш в очі. Я впевнений після цього буде гарна стаття на "Волиньпост", і називатись буде приблизно так : " Прихвостень Пуйло був анульований"!!!
Відповісти
Треба пишатись хлопцями, чоловіками які незважаючи ні на що захищають нашу державу! Їм зараз як ніколи потрібна підтримка! Завдяки таким як Ви, шановний Ато, немає єдності серед громадян на сході. Як тільки поверається язик називати наших воїнів "клоунами"???
Відповісти
Лучани і Волиняни в цілому, вибачте за грубість, але прочитавши мушу прокоменувати. Не звертайте увагу, він просто гельмінт, яке сидить, при цьому не злазячи, у хутіна на пуйу і нічого не знає про такі цінності як СВОБОДА, НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, ВІРНІСТЬ І ДЕМОКРАТІЯ!!!
Відповісти
Молодці хлопці! Слава Богу повернулися живі і цілі! А тим хто тут пише просто сміливості не вистачає сказати це хлопцям в очі! Їм не просо було в зоні АТО... Але вони вистояли, а ви тільки сидите на диванах і пишете бруд! То може вас героями треба називати !!!?? Совісті немає у вас!
Слава Україні !
Героям слава!!!
Відповісти
Останні новини
Волинські правоохоронці без втрат повернулись із зони АТО. ФОТО
26 лютий, 2015, 17:46