У Києві розігнали протестувальників під Нацбанком. ФОТО. ВІДЕО

У Києві розігнали протестувальників під Нацбанком. ФОТО. ВІДЕО
Між протестувальниками «Фінансового майдану» та правоохоронцями під Національним банком виникла бійка: є поранені, яких вже забрали швидкі.

Про це повідомляє "Громадське.ТБ" за словами активістів «Фінансового майдану».

«Міліція знесла бульдозерами палатку, де ми намагались заховатись від дощу. Міліція поїхала на нас бульдозером. Дійшло до бійки активістів з правоохоронцями. В кількох людей є кров та травми», - розповіли вони.

Як розповіли Громадському активісти, які на 22:30 залишалися під будівлею Нацбанку, сьогодні було заплановано мирну акцію валютних позичальників.

«Рік ми вже ходимо, просимо, щоб допомогли вирішити нашу проблема», – розповів один із організаторів Олександр Івлев.

Як він пояснив, коли почався дощ, організатори зробили тент, щоб люди могли сховатися. Після того, як на вимогу міліції прибрати його активісти відмовилися, приїхали декілька машин із силовиками. Як вважають активісти це були бійці Національної гвардії.

За інформацією прес-служби Фінансового майдану, постраждали четверо осіб.

Згодом, правоохоронці заявили, що не застосовували заходів фізичного впливу до громадян, які проводили акцію протесту під Національним банком.

Така заява з'явилася на сайті УМВС у місті Києві, - пише ТСН.

Військовослужбовці Нацгвардії дали можливість комунальникам відновити належний рівень благоустрою столиці. У результаті, між мешканцями Києва, комунальниками та мітингувальниками виникли сутички.

Аби не допустити протиправних дій, військовослужбовці Національної гвардії України розмежували громадян. Крім того, комунальні служби отримали можливість виконати свою роботу, прибравши барикади та вивізши їх з центру міста. Тим часом, двоє громадян викликали до будівлі НБУ швидку медичну допомогу і повідомили, що під час суперечки вони отримали травми. Міліція перевіряє цю інформацію. Самі ж правоохоронці до сторін конфлікту заходів фізичного впливу не застосовували.

Пізніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що організатори розгону "фінансового майдану" під Національним банком будуть звільнені.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звиряче побиття
Відповісти
а де побиття?
кого побили?
хто є жертва, де побої зняті, хто лікується?
ти, троль кацапський, "Звиряче побиття" подивишся 1 березня в мАскве, де лідера опозиції навіть не побили, а просто грохнули.
Відповісти
Ті самі граблі,які дали в лоб Януковичу.
Відповісти
ці скачки курсу не просто так........ Просто таким чином ліквідуються малі банки, які в більшості дочки великих монстрів, як втб і сбербанк росіі....... Ці банки витягували бабло з бюджету на утримання ліквідності, а в дійсності бабло ішло в велику касу!!! Зараз же при цьому курсі залишаться лише основні гравці, і не буде бліх..... Так в європі, і через це пройшла Польща! Ну а люди просто цього не розуміють, що після видалення паразитів, можна буде робити вже нормальні вливання в економіку, де діятиме максимум 8-10 банків, які зможуть робити потоки і реальні процентні ставки, а не 25% висосаних з незрозуміло чого! Ну а люди, які мали в баксах кредити мають просто цей період перетерпіти! Згадаєте слова моі, шо після траншу і ліквідаціі банківських мильних бульбашок курс вернеться на місце. Ну точно не 8 грн...... Ну і ті хто брав кредит в баксах не підтримували власну валюту, а хотіли просто зробити вигоду собі в той час..... Чи то в покупці, чи то в бізнесі...... І логічно, що процес минулорічних подій не міг залишити бакс на рівні яника, бо підтримувався штучно, тим самим не дозволяючи людям бунтувати і створюючи образ стабільності! Щоб була стабільність треба шось робити корисне і змінювати економічну ситуацію....... А побиття людей категорично засуджую!!!!
Відповісти
Ну і скільки шановному "дню "заплатили великі банки за заказуху? Питання. Чому держава рефінансує приватні банки до яких вона відношення не має? Видно має інтерес.Чому населенню офіційно з боку держави не було заявлено про ризики які їх чекають з приватними банками? Ви вкрали в людей гроші, їх розтринькали, а потім ліквідовуєтесь.Подивіться на статки працівників банків Волині і все буде зрозуміло. І не потрібно пудрити мізки.
Відповісти
"день" правий.
по суті, малі банки - є приватні "конверт-центри" в законі.
користі від них жодної, але бакси на чорний ринок валютники мають саме звідти.
що до людей під нацбанком - є суд, порушили твої права, будь-ласка, захищай законним шляхом, тоді є шанси їх відновити.
а мітинги на руку путлєру.
Відповісти
ЙОЛКА#2.
Відповісти
Правельно сказано повторяють помилки попередньої влади самі крадуть мільйони а прості люди на хлфб немають бо ціни еосмічні на все.потрібно про людей думати а не про свої сраки сидять там морди понаїдали на людських грошах..........
Відповісти
Яку вибрали владу таку і маємо.Юлю в Магадан(криза 2008,і стрибок з 5 до 8 грн за долар). Петю а ато на передову, Сеню і главу Нацбанку, в рабство довічно. Тоді буде добре....!
Відповісти
Регіонали, ви що вже голову знову піднімаєте?
Відповісти
А де ж Европа??? Чому не кричить, не засуджуе розгін людей??? Подвійні стандарти в діі. Чому ж не біжать кияни мерщій на Майдан, чому західна Украіна мовчить? Гідність скінчилась??? А...то ж не людей розігнали, то ж бидло...
Відповісти
Що ти мелеш?
Відповісти
ну то чого сидиш? їдь до них, якщо підтримуєш)
люди розуміють, що то путінські маріонетки розхитують ситуацію.
Відповісти
Кстати хорошую фразу сказал милиционер - "кто ударит нас будем стрелять. Сразу говорю". Вот это Европа! Молодцы. А вот Янукович "бандит кровожадный" не разрешал стрелять в народ даже после убийств сотрудников милиции.
Відповісти
Ти там був? Ідіот.
Відповісти
Янук - трус
Відповісти
ти спробуй у європі, америці чи канаді вдарити чи напасти на поліцейського - матимеш мінімум електрошокер чи кулю в лоб.
доступным тебе языком:
посмотри фильм "полиция торонто говорит по-русски", про канаду, очень познавательно для тебя будет.
Відповісти
...теперішня влада мітингів не дозволить...бо вони саме таким чином і дорвались до влади....
Відповісти
Будуть звільнені і все? А потім , коли втечуть, відкриють кримінальну справу про розгн майдану. Все як завжди . А можливо вже і закон потрібно примінити? Я не розумію чому утік янек, йому за таке бабло все б простили, наші камікадзе!
Відповісти
гемериканська мама з коржиками?
Відповісти
Падение гривны еще можно было бы как-то пережить. Но рост российского рубля при этом - это уже геноцид украинской нации!)))))
Відповісти
ті самі п... що і минулого року тільки форму поміняли. мирні люди боронять країну а ці гниди і далі народ мучать
Відповісти
дивись и слухай уважнише це якраз не тi а нацгвардiйцi набранi з майдану
Відповісти
Вам ніколи не вгодиш, коли щось робиш погано і коли зовсім нічого не робиш теж погано. Терпіть терпець вас відшліфує!

Відповісти
розхпиз*яйство. Згадав анекдот про ментів і гроби!!
Відповісти
Останні новини
У Києві розігнали протестувальників під Нацбанком. ФОТО. ВІДЕО
27 лютий, 2015, 01:00