Волинській роті бійців «Світязь» придбали позашляховик. ФОТО

Волинській роті бійців «Світязь» придбали позашляховик. ФОТО
Благодійний фонд «Волинь-2014» придбав для роти міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області позашляховик.

Автомобіль Nissan Patrol на замовлення «Світязя» закупили в Німеччині, - пише прес-служба фонду.

За словами командира роти міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області Олександра Фацевича, під час останніх бойових дій у Вуглегірську, вони втратили половину наявної автомобільної техніки, тому виникла потреба у нових автівках. За допомогою вирішили звернутися до відомих волинських благодійників.

«Під час ротації ми вивели з Вуглегірська два автомобілі, а решта транспорту, який слугував для перевезення особового складу був знищений. В тому числі і своєю артилерією, тому що не треба було залишати після себе техніку», - сказав командир.
Він подякував фонду, за надану допомогу та зазначив, що автомобілі – один з основних елементів ефективного виконання поставлених завдань.

«Позашляховик, який придбав Благодійний фонд «Волинь-2014» - вкрай актуальним для нас, тому що основне завдання нашого підрозділу – своєчасно реагувати на події, що можуть виникнути в зоні АТО. Мобільність – запорука успіху усіх завдань. А позашляховики – це основний транспорт, щоб доїхати до пункту призначення швидко та мобільно. Дуже часто буває так, що під час виконання завдань, ти не їздиш дорогами, а полями та бездоріжжям, тому такі автомобілі там необхідні», - розповів Олександр Фацевич.

Член правління Благодійного фонду «Волинь-2014» Віктор Чорнуха, який вручав командиру «Світязю» ключі від джипа зауважив, що загальний список допомоги автотранспортом нашим захисникам Вітчизни, які воюють на Сході в рамках проведення антитерористичної операції, є досить великим.

Фундатор побажав бійцям швидкого завершення бойових дій та, жартуючи, підкреслив, щоб машина слугувала їм для виїзду на волинську природу, а не на війну.

«Ми сподіваємося, що цей позашляховик допоможе вам зберегти життя та здоров’я. Наш Фонд для цього і був створений: допомагати хлопцям, що боронять нашу землю на Сході України. На сьогодні ми вже надали різних видів гуманітарної допомоги на загальну суму близько п’яти мільйонів гривень і не плануємо зупинятися».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наступного разу усім в кого є зайві гроші прошу надсилати дітям на адресу Липлянської спеціальної загальноосвітної школи-інтернат, Ківерцівський р-н, с. Липляни, вул. Санаторна, 8.
Відповісти
Кошти витрачені для збереження життя хлопців на Сході - це не зайві гроші. Дітям теж треба... Але ти, " танкісте", сів би в танк, та й прокатився під Іловайськом та Дебальцевом, де цей підрозділ втратив своїх бійців. Думай, що пишеш "ТАНКІСТЕ".
Відповісти
Цей непотрiб на ринцi у Франкфуртi коштус меньш 1000€. Його на фронтi розтрощать. Дiтям бибизяна у садочок кошти вiддали
Відповісти
Словник т9 помилився. Не бибизяна,а треба було вiддати
Відповісти