У Нововолинських школах продовжили карантин

У Нововолинських школах продовжили карантин
У школах Нововолинська канікули продовжили до 6 березня.

Міський голова Віктор Сапожніков підписав розпорядження «Про продовження протиепідемічних та профілактичних заходів на території міста», - повідомляє прес-служба Нововолинської міської ради.

За даними доповідної записки головного лікаря Нововолинської центральної міської лікарні В.В. Мороза та в.о. начальника Нововолинського міськміжрайонного управління ГУ ДСЕС у Волинській області Н.А. Мариніної, запроваджені на території міста з 18 лютого до 1 березня протиепідемічні та профілактичні заходи щодо запобігання захворювань на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип призупинили темпи приросту з 35% до 19%.

Дещо стабілізувалась кількість захворювань серед дітей, так при загальній кількості випадків ГРВІ та грипу 744 діти складають 57,6% або 428 випадків (попередній тиждень 70,8% або 471 випадок з 665).

З метою попередження епідемічного поширення грипу та ГРВІ серед дітей організованих колективів міста та селища вирішено продовжити до 6 березня карантинні заходи у дитячих садочках, школах та позашкільних навчальних закладах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо продовжувати карантин???? Щоб не платити з/плату вчителям і вихователям? Куди діти дітей з садочків??? Це потрібно мамам чи татам іти спеціально у відпустку??? Хто за це думає взагалі?
Відповісти