Подробиці «волинського сафарі», - ЗМІ

Подробиці «волинського сафарі», - ЗМІ
На Волині молодики влаштували на позашляховиках “сафарі” на фермерських угіддях. Внаслідок цього пошкоджено кілька гектарів озимини.

21 лютого на Горохівщині чоловіки на п’яти позашляховиках їздили на великій швидкості полем та стріляли, - пише Громасдьке.Волинь.

В одному з інтернет-видань з’явилась інформація, що “сафарі” полями влаштували волинські волонтери. Останні ж обурюються і стверджують, що це робота місцевих мажорів з Володимира-Волинського.

Волонтер і керівник підприємства, де ремонтують військові авто, Олексій Панасюк вважає, що ті, хто їздив полями, мають визнати свою вину.

«Чого не вистачає сміливості зізнатися? Хай прийдуть до фермерів, віддадуть гроші за шкоду завдану врожаю, який би мав бути», – зазначив Панасюк.

Голова громадської організації «Активіст» Костянтин Зінкевич заявляє, що волонтери не мають жодного відношення до “сафарі”.

«Найперше звинувачує (волонтерів – ред.) влада і громада, деякі ЗМІ. Спочатку нам було смішно, але потім побачили, що люди дійсно в це вірять. Ті люди, що по полях їздили, вони жодного стосунку до волонтерства не мають. Всі, хто їздив на джипах, – всі з Володимира. Ми їх всіх знаємо», – говорить Зінкевич.

Свідок події, єгер Микола Причепа розповідає, що мажори стріляли з нарізної зброї. Каже, що любителі екстремальних розваг мали прилади нічного бачення та були одягнені у військову форму. Фермер йому розповідав, що вони кидали гранати. Він одразу ж подзвонив в міліцію.

«Вони почали під лісом сильно швидко їхати, гнали вони. Мали з собою тепловізори. Побачили кабанів, почали стріляти. Люди, хто мав дрова, хто був поряд, почали втікати. Спочатку подумав, що люди їдуть на АТО. Бо у форму одягнені, в камуфляжах дорожчих», – зазначив Микола Причепа.

За його словами, ті джипи торік затримували у Володимирі-Волинському.

«Стріляли. Спочатку люди подумали, що навчання. Але які навчання по озимині?», – дивується місцевий єгер.

«Згодом вони (мажори) розказували, що займалися їздою по бездоріжжю. По озимині – це бездоріжжя», – обурюється місцевий єгер.

Прокуратура Горохівського району тримає на контролі хід досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного пошкодження посівів зернових культур особами, які влаштували "сафарі" засіяними озиминою полями на позашляховиках, що призначалися для передачі воякам АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тепер гратися модно. Нехай забавляються, свої ж...
Відповісти
Ці ублюдки- синочки мажорів з Володимира.
Відповісти
бла бла бла, як звикли в нашій країні, та назвіть нарешті тих, хто наробив скільки шкоди людям. А то все товчуть своїми повідомлення воду в ступі.Ми знаємо їх всіх, але не назвемо, що за фігня, що за інфо, яка користь для читача від таокї пустої інформації.Лише - засмічування інформаційного поля.
Відповісти
Только порча поля? А огнестрельное оружие? Есть сомнения, что имеется разрешение ...
Відповісти
шось підозріло не назвали жодного імені скотів! Відмазувати будуть?
Відповісти
Приступа, Барщевський, Манько, Слісарук....Підпрємці і "погранци" наближені до володимир -волинської правлячої мафії. Не судити, а на передову без броніків, кров*ю дурість змивати.Суки, скільки жирувати можна???
Відповісти
1. Приступа Юрій 1978 р.н. (оптова торгівля нафтопродуктами). Приймав активну участь, і на другий день приїхав шукати загублену зброю на іншій машині Mercedes GL н.з.АС0060).

2. Хомич Андрій (сумісництво з перетину державного кордону контрабандного товару (колишній прикордонник).

3. Якимчук Володимир (син відомої в Володимирі жінки яка займається оптовою торгівлею контрафактними цигарками та алкоголем. Відома під псевдонімом Lady Gaga).

4. Замуков Олег (jeep cherokee) (працює помічником Lady Gaga).

5. Хомюк Дмитро.

6. Манько Олександр (керівник ТзОВ «Кур’єр-Розетка»).

7. Хмелюк Тарас ( Виконавча служба м. Володимир-Волинський. Неодноразово порушував правила полювання).

8. Замуков Олександ у «сафарі» участі не брав, але наступного дня приїхав разом з Приступою шукати загублену зброю на Fiat Ducato).

9. Слісарук (ім’я уточнюється) (прикордонник).
Відповісти
Всі наближені і під кришою володимир-волинської правлячої босоти.
Відповісти
Тут не все написано!Є нові подробиці на http://volodymyrforum.com.ua/viewtopic.php?p=4212#p4212
Відповісти
Слова Гунчика "Він порадив тимчасово виконувачу обов’язків обласного військового комісара Роману Кулику звернути увагу на цих порушників.

«Хай свою силу і вправність демонструють в районі Маріуполя і Дебальцевого. Ми не можемо допустити, щоб техніка, яка має бути направлена в зону бойових дій, використовувалася волонтерством не за призначенням. Я звертаюся до правоохоронців не дати зам’яти цю справу. Нам такі «волонтери» не потрібні. Нам не потрібна така допомога. Соромно подивитися людям в очі», - зауважив він.Хай тепер дотримає свої слова
Відповісти
Менше слів, Гунчику, під особистий контроль і відповідальність!
Відповісти
Ворон ворону око не виклює.Поп....ли і замовкли
Відповісти
Пане , Скромний,не дивлячись на те що вони твої земляки і твої знайомі. Ти їх маєш посадити, це справа твоєї честі!!!
Відповісти
із петьою не радься ,той вже не одного підставив...
Відповісти
Що Олексійчику взнав хто учасники сафарі і заговорив по іншому. Раніше ти кричав"посадити під...сів, та я їх всіх...........", а тепер як взнав що одну з тих машин приганяв сам зі своїм братом, тут і присів. Тепер по твоєму достатньо признати вину і покрити збитки і все. Присадили вас голубчиків. Саганюк пальчиком помахав і ви прийняли позу. А ще в політику претеся. Сидіть тихенько на своїй контрабанді і носа не показуйте.
Відповісти
ти придурашене сатанюковське створіння! навіть якщо і колись можливо вони цю машину комусь приганяли, то це не значить що він має відповідати хто на ній їздить і де.
Відповісти
дивись бо за свою брехню можеш попасти в палату , там є вільне ліжко біля юри приступи.
Відповісти
Перепрошую, а на що Приступа хворий? Невже саганюків директор музею під дурачка закосив?
Відповісти
лікарю та Ви що недобачаєте - подивіться який у цього приступи фейс із перекошеним носом від тих злючих хвермерів - затяжне буде лікування.
Відповісти
О. знов папік буде мати роботу і клопоти, треба витягувати щоб перед виборами не засратися .
Відповісти
Мажорів на нари або в АТО техніку і зроб тудиж . Фермерам компенсацію за збитки в повному обсязі і негайно.
Відповісти