Лучани хочуть більше туалетів

Лучани хочуть більше  туалетів
В Луцьку провели опитування, яке показало, що лучанам бракує громадських вбиралень на центральних вулицях Луцька, а також що вони готові платити за користування 1-2 гривні.

Про це розповіли 7 червня під час прес-конференції Молодіжного Громадського уряду Луцька.

Як розповіла член ГУЛу Оксана Лойко, опитування проводили протягом 4 днів. У ньому взяли участь 70 людей із мережі "ВКонтакті".

Вона зазначила, що згідно з опитуванням, лучани хочуть бачити громадські вбиральні на вулицях Лесі Українки, Винниченка, проспекті Волі та центральному парку.

Деякі з опитаних вважають, що заклади харчування, ресторани, бари в центрі міста повинні пускати людей до своїх туалетів, навіть якщо ті нічого не замовляли.

Цікаво, що всього 4% респондентів хотіли б відвідувати вбиральні безкоштовно. 86% опитаних заявили, що готові віддавати за послуги 1 або 2 гривні.

Лойко зазначила, що абсолютно всі респонденти хочуть бачити вказівники на вулицях про розміщення вбиралень.

Модератор ГУЛу Віктор Пенько вважає, що проблема вбиралень в Луцьку - це проблема несформованості власне міської культури. За його словами, в Луцьку через демографічні тенденції сформувалося неміське середовище, якому притаманне специфічне ставлення до справляння природних потреб і не тільки них.

Результати опитування організатори сформували у пропозиції та обіцяли передати міській владі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...неміське середовище, якому притаманне специфічне ставлення до справляння природних потреб і не тільки них." а конкретніше?
Відповісти
Останні новини
Лучани хочуть більше туалетів
08 червень, 2012, 13:08