Гузь розказав волинським студентам про бунтарів

Гузь розказав волинським студентам про бунтарів
Народний депутат Ігор Гузь зустрівся із студентами та старшокласниками Нововолинська, Іваничівського, Володимир-Волинського, Любомльського районів.

Зустріч відбулася на базі Нововолинського факультету Тернопільського національного економічного університету, повідомляє видання "Буг".

Нардеп повідав про патріотизм, бо, за його словами, «без вишиванки у серці навряд чи щось вдасться».

Розповідаючи спудеям, як стати лідером, Ігор Гузь наголосив на таких якостях як комунікабельність та вміння сказати «ні».

«Бути комунікабельним – це не «лайкнути» чиєсь повідомлення в соціальних мережах. Справжні лідери знають, чого хочуть, і знають, як про це сказати… Я б дуже хотів, аби ви не боялися встати і висловити, відстояти свою точку зору, якщо з чимось не згодні. Пам’ятайте: бунтарі творять історію!», – сказав народний депутат.

Після виступу Ігоря Гузя студенти та школярі мали можливість поставити українському парламентареві запитання. Зокрема, із залу цікавилися, чим студенти можуть бути корисними на даному етапі розвитку країни, коли закінчиться війна, стабілізується економіка, чому зірвані Мінські домовленості, що таке воєнний стан, коли виплатять заборгованість шахтарям Нововолинська тощо. Отримуючи вичерпні відповіді на свої запитання, студенти відмітили, що нардеп Ігор Гузь – простий у спілкуванні, не боїться «гострих» запитань, а ще їх вразила його щира українська мова.

Також перед студентами мали слово і представники молодіжного крила «Народного фронту» Андрій Кравченко та Назар Мисковець. Хлопці розповіли про діяльність громадських організацій, перспективи роботи у них, торкнулися участі у проектній діяльності та закликали не бути егоїстами в умовах війни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В заголовку вже краще з великої літери писати Студенти :). У правописі раджу почитати написання великої літери. Знадобиться, бо у вас це та й багато іншого кульгає
Відповісти
А нардУп не розповів що його тато відомий бізнесмен і банкір... Бо в 19 років прості люди не стають дУпутатами.
Відповісти
Ти напевно з глузду з'їхала,"думка"??
Відповісти
Хай губ прочитає лекцію на тему як розвалити державу за депутатство. Більше нічого він не вміє і сіє тільки розруху і хаос навколо себе. В Країні не буде порядку поки нею керують псевдопатріоти і жиди.
Відповісти
З вишиванкою в серці вже втратили Крим та Донбас, 6 тис.загиблими, отримали мільйони перселенців та стоїмо з протягнутою рукою, чи хтось подасть на нову шаблю
Відповісти
вишиванки в серці і двох кольорів в очах - ідея обмеженості, меншовартості, ущербності...
Відповісти
Патріоти -це ті ,що на сході захищають країну,а не бігають і язиками тріпають я патріот,як це робить Гузь-це ще брехло ,яке світ не бачив Перед людьми не стидно і Бога не боїться .Тільки те і вміє ,що студентам мозг парити, бо старше поколіня боїться ,а то попиці надають.Що воно доброго зробило для людей ,чи країни конкретні дії ,а не тріпанням язиком .Ігор їдь на схід докажи що патріот .а не баба язиката .Ганьба Ганаба Ганьба.
Відповісти
Ігор Гузь це чмо яке за короткий відрізок часу свого перебування у Верховній Раді вже встигло в прямому розумінні так обісратися, що з ним вже навіть при зустрічах майже ніхто із Народних Депутатів за руку не вітається. Волиняни ! Забирайте свого Гузя - ПЕРДУНА назад на Волинь вилікуйте йому його кишечник (мед. діагноз: "метеоризм"), щоб він міг стримував кишкові гази, і при людях не "пукав" голосно. Бо у Верховній Раді Ігор Гузь систематично "пердить" так, що зриває засідання...
Відповісти
Панi Орисю, можливо ви все таки почнете робити щось для людей так щоб колись вони посприяли вам зайняти мiсце Гройсмана?
Відповісти
Останні новини
Гузь розказав волинським студентам про бунтарів
01 березень, 2015, 09:40