На Волині злодій вимагав «винагороду» за крадене

На Волині злодій вимагав «винагороду» за крадене
На Волині за викрадені речі злодій вимагав винагороду.

Про це повідомляє офіційний сайт УМВС України у Волинській області.

До чергової частини луцького районного відділу міліції із заявою звернулася 19-річна жителька обласного центру, яка повідомила, що на дискотеці зникло її пальто та мобільний телефон.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції провели ряд оперативно-пошукових заходів і встановили, що крадіжку скоїв 28-річний місцевий житель. До слова, спритник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

"Того вечора потерпіла відпочивала з друзями у одному із закладів Луцького району. Коли дискотека закінчилася, вона помітила, що зникло її пальто із телефоном у кишені. Подзвонивши на власний номер, потерпіла почула невідомий чоловічий голос. Спритник повідомив, що пальто і телефон він поверне за винагороду, а відтак кинув трубку і вимкнув телефон", - розповів виконувач обов’язків начальника міліції громадської безпеки райвідділу міліції Тарас Пастерук.

Після цього викрадені речі, які згодом хотів продати, зловмисник заніс додому та сховав на горищі. Однак корективи у його злочинні плани внесли міліціонери, котрі вийшли на його слід та у результаті вилучили пальто і телефон та повернули власниці.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські солдати - грипують
01 березень, 2015, 14:08
На Волині злодій вимагав «винагороду» за крадене
01 березень, 2015, 13:10