Двоє львів'ян пограбували ферму

Двоє львів'ян пограбували ферму
Одне із сільгосподарств на Горохівщині пограбувала пара юних львів'ян: викрали запасні частини то c/г техніки.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

До Горохівського РВ УМВС України у Волинській області звернувся механік одного із сільгосппідприємств області. Чоловік повідомив про те, що в період із 4 по 7 червня із території господарства викрадено запасні частини до сільськогосподарської техніки.

Правоохоронці виїхали на місце події. Одразу було встановлено, що в приміщення майстерні зловмисники проникли через вікно. Якої шкоди завдали підприємству, наразі з’ясовують.

Як розповів перший заступник начальника Горохівського РВ УМВС України у Волинській області Володимир Костанюк, за підозрою у скоєнні злочину затримали двох 18-річних мешканців Львівської області. Виявилося, що хлопці приїхали в село погостювати до рідних одного із них. У результаті, щоби мати кілька гривень на гулянки, молодики зважилися на крадіжку запчастин, які хотіли здати на скупку металобрухту. Але коли юнаки прийшли із викраденим арсеналом, чоловік, котрий займається металобрухтом, запідозрив щось неладне. Тож про візитерів одразу повідомив правоохоронцям.

Нині порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Хлопців не затримували. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Двоє львів'ян пограбували ферму
08 червень, 2012, 14:05