Пояснили, навіщо пенсіонерам, які працюють, скорочують пенсії

Пояснили, навіщо пенсіонерам, які працюють, скорочують пенсії
Після прийняття Верховною Радою України законопроекту №2215, який стосується скорочення пенсій для пенсіонерів, які працюють, Міністерство соціальної політики України планує заощадити в держбюджеті 4 млрд грн.

Про це заявив міністр соціальної політики Павло Розенко, - передає "РБК-Україна".

"Це буде економія приблизно 4 млрд грн", - повідомив Розенко.

Нагадаємо: парламентський комітет з питань соціальної політики рекомендував депутатам прийняти за основу запропонований Кабміном законопроект про пенсійне забезпечення. Відповідне рішення було прийнято на засіданні комітету, - пише Укрінформ.

За словами голови Пенсійного фонду Олексія Зарудного, якщо будуть прийняті закони в пакеті, то Пенсійний фонд буде збалансований за всіма виплатами, дефіцит бюджету буде зменшений, і витрати будуть зменшені на 3,9 мільярда.

При цьому, за словами міністра соціальної політики Павла Розенка, пенсіонери, які працюють, такі як судді, прокурори, народні депутати, інші чиновники, повинні будуть вибирати: або працювати і отримувати зарплату, або йти на спецпенсію і отримувати пенсію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Залишилася одна проблема в Україні - працюючі пенсіонери. От як їх винищать, настане рай в Україні, долар по 8, єврозарплати і гречка по 5 грн. Не там шукаєте, шановні...
Відповісти
Тра ліквідувати непотрібну структуру - державну службу зайнятості. Яка не займається працевлаштуванням, а тупо списує мільярди бюджетних коштів.
Відповісти
В Сєні та Пороха взагалі вже дах поїхав.
Відповісти
і знову хочуть економити на простих людях! Собі зарплати зробіть по 1300 і пенсіії по 1000.Та попробуйте прожити!!!!
Відповісти
Спочатку розікрали 4 млрд грн... тепер шукають шляхи повернення
Відповісти
цих двох сук пороха і сеню треба посадити на такі пенсії, які отримують прості люди... тоді хай би прожили...
Відповісти
люди, включіть мізки! 4 мільярда гривень тратиться на пенсії працюючих прокурорів, суддів, депутаті... а молоді роботи немає. Хай ці особливо "цінні" кадри йдуть на пенсію! Ну реально, мало яка доярка, робітник заводу і т.д працюють на підприємстві після отриання пенсії. залишаються лише ті, хто на роботі не надто напрягається, на хлібних місцях. у всьому світі так – пенсія, аби робота, якщо ти інвалід - то ні дня не маєш права працювати. а у нас чиновники у 45 років повиробляють інвалідність, отримують пенсію та ще й працюють потім успішно. пора закривати лавочку.
Відповісти
у всьому світі інша сума зарплати і пенсії... Тому можна обрати - працювати або відпочивати, а у нас вибір невеликий - вижити. І щоб вижити, пенсіонери працюють, інваліди - шукають заробітку. Шановна, ви теж мізки включіть...
Відповісти
винищимо гадів...
Відповісти
Краще б ввели максимальну суму, яку могли б одержувати в місяць працюючі пенсіонери.Адже а основному пенсіонери йдуть на роботу через те, що катастрофічно не вистачає грошей на прожиття.
Відповісти

А починати треба з державного апарту( органи міського самоуправління, прокуратури, міліції інших служб). Там пенсії дещо , мяко кажучи , далеко не мінімальні . Тай зарплати за віком також немалі .
Порахуйте скільки серед працюючих держслужбовців пенсіонерів на спецпенсіях
Відповісти
вже скільки мови було про те "або пенсія - або зарплата". і що? одна мова."робимо вигляд,що щось робимо"(((
Відповісти
Я за 42 роки стажу отримую пенсію 1200 гривень.То є питання чого я ходжу на роботу?
Відповісти
Останні новини
Пояснили, навіщо пенсіонерам, які працюють, скорочують пенсії
02 березень, 2015, 08:08