Сказали, які райони Волині «пасуть задніх» у мобілізації

Сказали, які райони Волині «пасуть задніх» у мобілізації
У Волинській області за темпами проведення мобілізації відстають Ратнівський, Старовижівський, Шацький та Любомльський район.

Про це повідомив під час оперативної наради у понеділок, 2 березня, тимчасовий виконувач обов’язків військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик.

За його словами, якщо загалом другий етап 4 хвилі мобілізації на Волині виконаний на 20%, натомість цих 4 районах його виконали менше, ніж на 10%.

Натомість голова Волинської ОДА Володимир Гунчик закликав всі органи влади у районах співпрацювати, аби не допустити випадків зриву мобілізації та особливо випадків, коли мобілізовані, які отримали повістку, не приходять на пункти збору.

Із першою хвилею волиняни фактично не впоралися: якщо військо потребувало 1254 військовозобов’язаних, то захищати рідну землю від агресора пішло лише 983-є. Не виконали й завдання щодо офіцерів: 117 із 141. А це – 83%.

Військові комісари нарікають на представників місцевого самоврядування, особливо на сільських та селищних голів, котрі фактично відмовляються проводити оповіщення, та навіть повідомляють односельчан, коли саме вручатимуть повістки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на картинці зображені солдати РФ! Це зрада чи перемога????
Відповісти
Це волиньпост...
Відповісти
Волиньпост, що жовта преса?!?
Відповісти
На Волинь пост постійно зявляються фото російських солдатів. І на Волинських новинах також. Панове журналісти підвищуйте свій професвйний рівень. Блін навчіться рорізняти форму!
Відповісти
Ці райони не відстають вони молодці та патріоти свого краю якщо олігархи не можуть поділити між собою землю то це їхні проблеми хай хоч лобами бються а нам і так землі фатає і на тій робити нема кому.
Відповісти