Маршрутки у Луцьку оглядатиме спецкомісія

Маршрутки у Луцьку оглядатиме спецкомісія
Луцькі маршрутки на предмет їх відповідності для перевезення пасажирів перевірятиме новостворена комісія.

Про це йдеться в розпорядженні Луцького міського голови Миколи Романюка №58 від 24 лютого 2015 року.

Так, комісія огляне транспортні засоби перевізників, з якими укладено договори на перевезення пасажирів автомобільним транспортом в місті Луцьку, в період з 18 березня до 10 квітня.

Інформацію про результати подаватимуть на засідання виконавчого комітету міськради під час звітів перевізників.

Читайте також: «Це технічне явище», - головний транспортник Луцька про гул у маршрутках

До складу комісії увійшли: заступник міського голови, голова комісії Тарас Яковлев, начальник управління транспорту та зв’язку, заступник голови комісії Анатолій Миронюк, завідувач сектору зв’язку та інформаційних систем управління транспорту та зв’язку, секретар комісії Володимир Мацьків, головний спеціаліст відділу логістики перевезень управління транспорту та зв’язку Євгеній Бірюков і начальник відділу охорони праці Володимир Чепурний.

Нагадаємо, з 20 лютого проїзд у маршрутках Луцька подорожчав до 3 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пропоную результати огляду з номером авто вивішувати для ознайомлення. Щоб містяни мали можливість доповнити огляд, якщо раптом чиновникам око замилиться побачити несправні підвіски чи брудний салон
Відповісти
Дуже правильно. Бо всі їхні "огляди" закінчаться банальним хабарництвом.
Відповісти
Сильна комісія!!! Два працівника профільного управління транспорту на чолі з начальником Миронюком та профільним заступником Яковлевим, які і без різних розпоряджень та комісій повинні виконувати свої функції, роботу, за яку отримують регулярно ЗП. Лише Чепурний трішки розбавив команду бездєльніків!!!
Відповісти
Луцькі маршрутки, насамперед, влаштовують луцьку владу. Вона ж їх і перевіряти буде, а чому б не залучити представників громадських організацій? Чому не було оприлюднено розрахунок новоприйнятого тарифу на проїзд, адже для кожного маршруту свій пасажиопотік, кілометраж. Чому не притягується до відповідальності водій, який зобов"язаний продати квиток на проїзд (згідно встановлених правил) та пасажир, який їде без квитка, а значить "зайцем". Якби були відповідальність та свідомість мешканців, ( та де її взяти у більшості забитих рабів-полішуків) не потрібно булоб створювати якихось незрозумілих комісій.
Відповісти
Правду кажете.
Лисиці доручили провести інвентаризацію в курнику...
Відповісти
Нічого путьнього з тої комісії не буде, перевірять, виставлять штрафи, получать взятку і все буде як і раніше.
Відповісти
Люди, ви в маршрутці більше години не перебуваєте, яка вам різниця чи в ній подерті спинки чи ні? Чи там Гіга грає чи Круг. Водії за баранкою життя проводять, тому влаштовують свій побут, залежно до особистих якостей. Хтось з Зіла чи Богдана ляльку зробить, а хтось з Мерседеса, чи Сетри помийницю.
Відповісти