Порошенко хоче збільшити чисельність української армії

Порошенко хоче збільшити чисельність української армії
Президент України Петро Порошенко пропонує депутатам Верховної Ради затвердити чисельність української армії у кількості до 250 тисяч осіб.

Законопроект "Закону про чисельність Збройних Сил України" був зареєстрований в парламенті у понеділок, 2 березня, - повідомляється ТСН з посиланням на прес-службу Всерховної ради.

Затвердити чисельність Збройних Сил України у кількості, яка не перевищує 250 000 осіб, у тому числі 204 000 військовослужбовців. В особливий період чисельність ЗСУ збільшується на кількість особового складу, призваного на військову службу на виконання указів Президента України про мобілізацію, затверджених законами України", - йдеться в документі.

Водночас, у пояснювальній записці зазначається, що проект закону розроблено Міноборони України з метою правового врегулювання чисельності ЗСУ, яка "забезпечить своєчасне розгортання визначеного угруповання військ для стримування, відсічі збройній агресії та збройного конфлікту". Нагадаємо, що раніше Порошенко затвердив звернення до ООН та ЄС щодо введення миротворців в Україну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Американские эксперты уверяют, что уровень инфляции на Украине составляет около 29%. Однако Washington Post утверждает, что он уже перевалил за 270%.
«Гиперинфляция всегда и везде политическое явление. Это случается во время войн или революций, когда правительства должны печатать деньги… Там была революция, сейчас война… Инфляция официально 28,5%, но, по словам Джонса Хопкинса, профессора Стива Ханке, действительность больше похоже на 272%», - пишет американские издание.
Відповісти
не чьо, а в тому що ми всы можемо бути у ......
Відповісти
Ляшковці - і не мрійте!
Відповісти
Останні новини
Порошенко хоче збільшити чисельність української армії
02 березень, 2015, 14:10