«Зараз вставлю в ср…ку», - луцький кондуктор до пасажирів. АУДІО

«Зараз вставлю в ср…ку», - луцький кондуктор до пасажирів. АУДІО
У Луцьку відбувся конфлікт між кондуктором та пасажирами в одному із тролейбусів, що курсує маршрутом № 15а.

Про це пише інформаційне агентство "Волинські новини".

"Як і зазвичай обідньої пори люди неквапливо «завантажувались» у переповнений тролейбус. Однак, проїхавши декілька зупинок, присутні почули у салоні громадського транспорту лемент. Це висловлювала незадоволення швидкістю оплати пасажирами проїзду кондуктор електротранспорту", - ідеться в повідомленні.

"Враховуючи те, що лучани тіснилися у салоні, наче «шпроти у банці», то й переміщення кондуктора-жіночки у тілі тролейбусом відбувалось досить повільно. Через це, очевидно, вона не зуміла оволодіти власними емоціями і почала ображати пасажирів", - ідеться в тексті.

На зауваження однієї із жіночок, чому знахабніла працівниця звертається до неї, людини в літах, на «ти», емоційна контролер відповіла:

«Ви мені теж не «тикайте». Я не додому до Вас прийшла. І Ви не в мене вдома. Зараз дам сумкою, вставлю в ср*ку і вийдете», - відповіла вона і «порадила» лучанці наступного разу користуватися послугами таксі.

Тим часом прокоментувати інцидент, що трапився у тролейбусі, кореспондент Інформаційного агенства Волинські Новини попросив у начальника відділу збору виручки служби маркетингу Луцького підприємства електротранспорту Галини Степанюк:

«Так як інцидент трапився 1 березня, то цього ж місяця проведемо роз’яснювальну роботу з усіма кондукторами, аби більше нічого подібного не повторилось. А цю працівницю, швидше всього, притягнуть до дисциплінарного покарання, адже, згідно із неписаним законом, пасажир завжди правий. Також буде ставитись питання про доцільність збереження цього працівника у складі трудового колективу, однак, остаточне рішення прийме директор підприємства», - чемно пояснили на тому боці слухавки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це волання якогось мужика: ЗНІМІТЬ ТУ БАБУ З ЛІНІЇ))))))))))))))))))
Відповісти
точно)
Відповісти
Інколи складається думка,що там якийсь спецвідббір кондукторів.Пр и чому,якщо чоловіки чемні і спокійнй(ну,можливо так мені попадалися),то жінки як з ланцюга зірвалися!!!!ніби то люди винні,що в ниїх робота,яка іх не задовільняє.....і ніякого покарання не буде!в мене була проблема,наорала кондукторка на мене,бо в мене була купюра в 20(!!!!!)гривень,а вона не могла дати решту!ЗАуважте,не 100 грн,а тільки 20!!!!заступилися люди,але я вирішила висказати своє назедоволення...Знаєте щзо сказали на іншому кінці проводу?А ми не можемо з ними нічого зробити,але дякуємо,що ви поскаржилися)))))
Відповісти
Так казав Пушкін.
Мо` в теї кондукторши дома що не так, мо` чоловік не помага, мо` хворіє хто.
Напали на жіночку.
Відповісти
То шо, вставила, чи ні?
Відповісти
змініть назву! не в ср.ку, а в п.зду!
папараці...
Відповісти
Ех, образливо тут одне: ми народ не вихований і до культури нам далеко. Шкода що люди хочуть змін ,а змінитися ніхто не хоче! Всі кричать :"Європа" а самі не знають що це таке (
Відповісти
УМНІЧКА!!! хоч хтось бачить, що в нас робиться. побільше б таких, як ти.
Відповісти
Дайте нормальну їм зарплату,то і ставлення буде інше.
Як людині в Луцьку прожити, якщо й ту що обіцяють зарплату,по пів року не платять?
Відповісти
згідна з вами, їх можна зрозуміти,зарплату не платять кілька місяців, тому кидаються на людей.
Відповісти
то, чого там кричати і хамити, давайте вже морди, пардон, личка, одне одному метелити, бо ж нам зарплату або не платять, або вона мала, бо начальник гад, як правило, бо з власним житлом глухо,бо ціни, бо доллар, бо війна, бо, бо, бо...
Відповісти
Це не привід погано виконувати свою роботу, і зганяти злість на інших. Або мовчи і працюй, або шукай інший заробіток. Це лише моя думка.
Відповісти
Та що ж ви усе грошима міряєте?.. Бидлу дай грошей - воно стане багатим бидлом, не більше й не менше.
Вже суддям і депутатам платили високі зарплати - хіба красти припинили?
Відповісти
100процентів правда! Я коли вихожу завжди віддаю талончик контролеру,(чоловіки нормально реагують) а ось остання жінка мабуть ця!:)бур бур бур
Відповісти
І тим самим вддаванням талончику порушуєш закон. Європа мля. Того і мають такі зарплати і такі озвірілі.
Відповісти
Перестаньте знущатися з людей,жінка-кондуктор ні в чому не винна,хай би обурені пасажири попробували попрацювати кондуктором а тоді й скаржились!А то й так не платили зарплату тепер ще й знімуть,і перед тим як скаржитись поставте себе на місце людини на яку скаржитесь!Будьте людьми!
Відповісти
памятаю ту жінку ще з студентських часів. Скандалістко ула завжди, раніше була кондуктором, а тепер понизили, то вона свій талант "переконувати" інакше застосовує.
Відповісти
тож кажуть що мужикам вредно працювати на "рогатих" а на жінок он як "пре" зате мужикам з ними напевно бомба,прийде до дома такий акамулятор.
Відповісти
Люди біднішають ,рівень життя падає ,то як може триматися рівень культури,який й так не вельми високий був у нас.
Відповісти
впізнала голос кондукторши
колись їхали в 15, забули студентський,грошей в притик взагалі. заплатила за нас жіночка,було одночасно і не зручно і приємно,зо є ще добрі люди. так ця кондукторша,відповіла жіночці,яка хотіла за нас заплатити:
-вам їх жалко?а мені нє. я таких як вони в 12 годин (ночі)бачу з бутилкою в руках . по стінах лазать.
ми якби в 12 годин ночі,з бутилкою в руках по стінах не лазимо.
за нас заступилось ще 2 пасажирів.
і та кондукторша до когось сказала на ти.
почались розборки.
Висновок: вся 15 ,а була трошки забита, захищали нас. ну бо блін, якого вона так може казати? + на підвищених тонах
думали вийти,сфоткати номер і пожалуватись,бо вже з тою кондукторшою 1 раз цапались,бо бачте вона не хотіла підходити,а ми до неї мали.
ну крч, хотіли номер сфоткати,а на 15 номерів немає.
вот така історія.
може хтось ще цапався з кондукторшою в камуфляжній куртці?
Відповісти
Ну то кондукторша ж вас могла i копняками з автобуса викинути на вулицю.
Так сказать приложитися фiзiческi.
А вона словами.
Відповісти
знайшли проблему... образили їх... тут людей вбивають...
Відповісти
мене восени одна пані кондуктор дуже штурхала ліктями. я чемно зробила їй зауваження. у відповідь почула лише агресію та хамство. Погодьтесь,неприємно, коли тебе так ображають і принижують. Сором вам, кондуктори.
Відповісти
"Так як інцидент трапився 1 березня, то цього ж місяця проведемо роз’яснювальну роботу з усіма кондукторами, аби більше нічого подібного не повторилось".

А якби це було не в березні? То коли б ту роз'яснювальну роботу проводили? Ніколи?

Щодо поведінки некультурних контролерів, то їх не можна виправдовувати, адже кожна людина має право на повагу до її честі та гідності, а вони (кондуктори, які лаються і кричать) це право порушують.

Люди, шо користуються тролейбусами очевидно теж не багато заробляють і не винні в тому, що кондуктора не влаштовує його зарплата.

Кожен повинен робити свою роботу якісно і надавати якісні послуги, бо невиконання своїх обов'язків- це та ж корупція, через яку руйнується Україна, а її народ отримує низьку заробітну плату.
Відповісти
Таке було не раз! Мордяку розкриє і вважає що права. Іжджу траліками нечасто, але в студентські робі часом прямим текстом посилалось на таких, бо думають, що ми ім зобовязані! Культурніше треба. Розумію, що підприємство збиткове, але не потрібно показувати нерви!!!
Відповісти
Назвати обличчя жiнки мордякою то просто не по людськи!
То бiльш нiж хамство!!
То гендерний геноцид!!!
Відповісти
Висновок: на найбільш популярні маршрути ставити адекватних кондукторів.
Відповісти
А мені одна кондукторша сказала, що мене вже давно примітила, боя завжди зайцем їзжду.....при всіх сказала.
Відповісти
Сама не iзди, бо буде хуже, чим в цему тролебусi.
Як людей буде мало в тролебусi, то вiдмахае тебе як немае бути.
Відповісти
А мене порадувала наявність у бідному дотаційному підприємстві посада "начальника відділу збору виручки (УВАГА!) служби маркетингу". Уявляєте, ціла служба маркетингу! З відділами, кожен - з начальником. У Луцьку. За наявності 13 (чи скільки їх?) маршрутів, з подекуди 2-3 машинами у розкладі. Тут без маркетингу ніяк!
Відповісти
То робота нужна.
Будь який товар треба вмiти продати, у великих мiстах на зупинках стоять зазивали, гукають, щоб люде бистрiше сiдали.
Відповісти
у нас ще не усвидомлюють,що робота це служба людям.керивники у бидолахи никудишни.
Відповісти
Зарплата) так відіграє роль....але якщо ти вирішила кататися з людьми цілий день, то притримуйся словом, ділом, тіснявою і т.д. а ні на ліжко !
Відповісти
Останні новини
«Зараз вставлю в ср…ку», - луцький кондуктор до пасажирів. АУДІО
02 березень, 2015, 17:14