У Луцьк з презентацією книги приїде Василь Шкляр

У Луцьк з презентацією книги приїде Василь Шкляр
Відомий письменник, майстер історичного роману в сучасній українській літературі, "батько українського бестселера" Василь Шкляр презентує свій роман «Маруся» в Луцьку.

Захід відбудеться 12 березня, о 19:00, у Театрі ляльок (вул. Кривий вал, 8), - повідомляють організатори зустрічі – мистецьке об’єднання «стендаЛь».

Саша Соколовська – головна героїня роману «Маруся», над яким письменник працював майже шість років. Події розгортаються в період 1919-го року, де на тлі трагедії повстанського руху постає майже містична особистість - отаманша Маруся, за плечима якої гордо розвівається прапор з надписом «Воля України або смерть».

Майбутнє країни завмерло на вагах долі, тому після загибелі братів, отаманів української повстанської армії, 16-річній гімназистці Саші Соколовській доводиться брати до рук зброю, щоб боротись за свою волю та майбутнє. Відтепер вона — отаман Маруся на чолі тисячного війська. Її сміливість та рішучість стає легендою для ворогів.

Перший наклад роману загальною кількістю 17 тисяч примірників було розкуплено вже за 1 тиждень, згодом роман отримав перемогу у Всеукраїнському рейтингу "Книжка року-2014" в номiнації "Красне письменство\Жанрова проза».

Окрім цього, Василь Шкляр здобув кілька літературних премій за роман «Ключ» (Гран-прі конкурсу гостросюжетного роману «Золотий бабай», премії столичних журналів «Сучасність» та «Олігарх», премію міжнародного конвенту фантастів «Спіраль століть» та ін.).

У Луцьку Василь Шкляр поспілкується з читачами, дасть відповіді на запитання. Завершиться захід автограф-сесією.
Квитки можна придбати:

- каса філармонії на Театральному майдані
- кав'ярня "Кофеїн" (вул. Винниченка, 8)
- книгарня "Освіта" (пр. Волі, 8)
- книгарня Волинської обласної друкарні (пр. Волі, 27)
- магазин "Кіт Горошко" (вул. Лесі Українки, 35 А)
- книгарня "Ключі" (пр. Волі, 2)

Ціна 25 грн, в день заходу – 40. Квитки будуть у продажу з 4 березня.

Довідка за телефонами: 098 712 33 73 або 099 618 5943.
Детальніше на сторінках заходу в мережі Вконтакте та Facebook

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сильно відомий в обмежених колах. "Майстерність" під мендаунну мірку...
Відповісти
Ви в обмеженному колі?:))
Відповісти
Шановинй, а Ви взагалі цікавитесь сучасною українською літературою, щоб таке стверджувати? Якщо ні, то для Вас Василь Шкляр і буде "сильно відомий в обмежених колах". Моє знайомство з його творчістю почалося з роману "Чорний ворон". Не прочитав, а проковтнув, бо настільки цікаво і захоплююче написано. Потім був "Ключ", а півроку тому прочитав "Марусю". Єдине, що не сподобалось - дуже маленькі за об'ємомо книги, якихось 300 сторінок. Закінчив читати і хочеться ще, але, можливо, той добре, що такі об'єми. Чекаю, коли, нарешті, у наших кіномитців дійдуть руки до екранізації "Чорного ворона" або "Марусі". І, звісно, чекаю ще історичних романів від пана Василя. А Ви, угу, своїм дописом просто демонструєте своє невігластво.
Відповісти