У ФК «Волинь» буде інтернет-магазин

У ФК «Волинь» буде інтернет-магазин
За кілька місяців футбольний клуб «Волинь» планує відкрити поблизу стадіону «Авангард» спеціалізований магазин, а також інтернет-маркет.

Про це 8 червня під час чату на «Волинських новинах» повідомив тренер команди Анатолій Дем’яненко.

Він зауважив, що в магазині продаватимуть футболки, кепки та іншу екіпіровку клубу. Зазначимо, що нині діє лише онлайн бронювання квитків.

Тренер клубу також повідомив, що наступного сезону «волиняни» гратимуть у біло-червоній формі та запасній – чорній з логотипом фірми Adidas.

Анатолій Дем’яненко розповів, що на стадіоні «Підшипник», де зараз тренується команда з часом планують облаштувати трибуни. А от реконструкція чекає стадіон «Авангард» і базу у «Дачному».

«Буде реконструкція. Це не так, правда, легко. Будується база, і поля в Дачному. Надіюся, що протягом року буде 6 полей: 5 полей - природніх , 1 – штучне за останніми технологіями. Ну, і база, де тренуватимуться гравці. Місце хороше. На стадіоні теж буде реконструкція. Але не так все легко, як хотілося б», - зазначив тренер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора було відкрити спеціалізований магазин!!!
Відповісти
син тренуэться в оболоні, живемо в Києві,родом з волині,просить купити форму ФК Волинь,тренери дали кликуху ВОЛИНЯКА, йому дуже подобається, я би з радістю - тільки де?
Відповісти