У Луцьку - молодіжний фестиваль за здоровий спосіб життя

У Луцьку - молодіжний фестиваль  за здоровий спосіб життя
У Луцьку - ІІ обласний фестиваль серед молоді за програмою Всеукраїнських масових заходів «Здорова молодь – здорова нація»

18-19 березня, в спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін СІТІ» відбудуться змагання, - повідомляє Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організаторами його є Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління освіти і науки облдержадміністрації, обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за інформаційної підтримки Волинської державної телерадіокомпанії проводять

До участі запрошують усі охочі команди (хлопець та дівчина віком від 18 років).

Фестиваль проводиться з метою популяризації здорового способу життя та організації активного змістовного дозвілля молоді засобами фізичної культури і спорту.

Урочисте відкриття фестивалю відбудеться о 10:30, 18 березня, на спортивній арені СОК «Адреналін СІТІ», за адресою місто Луцьк, Карбишева, 1

Змагання фестивалю є командними. Програма включає змагання з пляжного волейболу, бадмінтону, естафети, тенісу настільного та смуги перешкод.

Переможці та призери фестивалю будуть нагороджені дипломами, медалями та призами від організаторів та спонсорів змагань на урочистому закритті фестивалю 19 березня в спортивному комплексі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Команда переможниця буде представляти Волинь на Всеукраїнському фестивалі «Здорова молодь – здорова нація», який відбудеться 2 -3 вересня у місті Южне, Одеської області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку - молодіжний фестиваль за здоровий спосіб життя
03 березень, 2015, 12:45