У Луцьку відзначатимуть 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького

У Луцьку відзначатимуть 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького
У Луцьку відбудуться заходи з нагоди 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького.

На виконання розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації від 24.02.2015р. № 62 “Про відзначення в області 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького та 150-ї річниці першого публічного виконання національного гімну”, з метою вшанування автора музики Державного Гімну України, у місті Луцьку відбудеться ряд заходів, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

У закладах освіти, бібліотечних установах міста Луцька будуть організовані тематичні інформаційні куточки, книжкові виставки, присвячені життю і творчості Михайла Вербицького, висвітленню історії створення національного гімну.

У загальноосвітніх навчальних закладах міста відбудуться тематичні уроки, виховні години, круглі столи, інші заходи, спрямовані на популяризацію Державних символів України.

У закладах культури організують інформаційно-просвітницькі заходи з вивчення і популяризації творчості спадщини Михайла Вербицького, історії створення національного гімну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обласна бібліотека для юнацтва запрошує на музичний вечір "Не згине Україна і не втратить волі!"(до 200-річчя від дня народження М.М.Вербицького українського композитора, автора Гімну України). Захід відбудеться 4 березня о 17 год. з участю семінаристів Волинської православної богословської академії. Запрошуємо!!!
Відповісти
та перепрощую ви шановні забули отця УГКЦ Михайла Вербицького
Відповісти