У Луцьку - аукціон картин для збору коштів Майї Москвич

У Луцьку - аукціон картин для збору коштів Майї Москвич
У середу, 4 березня, відбудеться відкриття виставки-аукціону «Сонця Схід».

Цей захід проводиться з метою забезпечення амуніцією для дівчини-добровольця Майї Москвич, - повідомляють організатори.

Виставка-аукціон є другим етапом арт-кемпу «Сонця Схід». Нагадаємо, 1 березня волинські митці намалювали картини на відповідну тему. Відтак, на виставці будуть представлені роботи волинських художників. Відкриття розпочнеться о 16:00 у ресторані Patio Di Fiori. 12 березня картини продадуть із аукціону, а за виручені кошти придбають обмундирування для дівчини-воїна.

Майя Москвич – відома громадська активістка Волині. З серпня перебуває у зоні бойових дій у складі Національної гвардії України. Оскільки зараз вона проходить ротацію і змінює батальйон, то їй потрібна нова амуніція, яка коштує близько 50 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Те чудо що готується до виборів в обласну раду???))) Бійці перебувають в зоні АТО безперервно, а майка скаче як коза. Ото вже боєць
Відповісти
А ти де,гнида, знаходишся?
Відповісти
непогано.... 50 тис. А чому така підвищена увага саме до Маї Москвич.... У нас купа бійців мало не босими там ходять.... На це увагу не так звертають як на цю особу..
Відповісти
А чому б МАТІЛЬДІ самій не піти в АТО.Навіщо плюватись ядом.Добре сидіти на диваніі розповідати,які всі не правильні і аферисти.Я не знайома з цією дівчиною,але вона викликає у мене повагу.
Відповісти
Сім"я маі не бідна і може купити одяг! А чому не думають про інших хлопців з сіл, які дійсно потребуть взуття і військовий одяг? А депутатом буде 100 процентів ваша мая!
Відповісти
Майка до народних депутатів з верховної ради! Позор Ганьба діти з раком старики без хліба. Пані Мая на струмівку на рівно - після цього на АТО. С.......а
Відповісти
Кому вона там буде активістка мін.... робити там хлопці за Україну. Порядні хлопці!!!!
Відповісти
Якийсь звичайний Гузьовський майбутній проект. Робить своїх депутатів, щоб заступались за ним, коли його будуть садити в тюрму. А садити будуть)))
Відповісти
В отличии от баб - Гузя и Данильчука,это условно адекватная особа имеет хотябы яйца.
Відповісти