Волинські студенти напекли печива для бійців. ВІДЕО

Волинські студенти напекли печива для бійців. ВІДЕО
Студенти Інституту філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки провели акцію «Подаруй смаколика українському воякові».

Акція відбулася у вівторок, 3 березня, - повідомляє ІА ZIK.

Обов’язковою умовою акції було те, щоб уся випічка була виготовлена саме власноруч, а не придбана у крамниці. Студенти серйозно поставилися до цього завдання і навіть почали обмінюватись рецептами.

«Вирішили передати воякам саме солодощі, бо коли спілкувались із бійцями, вони зауважили, що домашня випічка не просто смачна, але й нагадує їм про дім. Усе, що ми сьогодні зібрали, в зону АТО доставлять волонтери Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану», - повідомила доцент кафедри української мови Ірина Левчук.

Загалом студентам вдалось зібрати десяток повних коробок домашнього печива. Також бійцям української армії передадуть листи від волинських студентів та школярів.

«Таку акцію ми проводимо не вперше. Раніше ми вже відправили для вояків листи із солодощами та продуктами харчування. Цього разу найпопулярнішим було печиво зі згущеним молоком, а також пісочне печиво», – зауважила студентка Катерина Миронюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не повідомили про закінчення війни?
Відповісти
А раздавать эти печеньки опять Нуланд будет?
Відповісти