Волинських активісток навчали медіакомунікацій

Волинських активісток навчали медіакомунікацій
Зустріч відбулася в рамках проекту «Від локальних дій до єдиної країни» у Волинському прес-клубі 28 лютого.

Як розповіла фахівець із PR і медіакомунікацій Богдана Стельмах, учасниці мають багато здорових амбіцій для того, щоб змінювати світ навколо себе, - повідомляють організатори проекту.

"Враження дуже позитивні. Надзвичайно радує, що жінки не обмежують себе лише домашніми справами, а готові працювати і для громади. Про успішність проекту зазвичай говорять після його завершення. Попереду в нас іще багато цікавих зустрічей. Проте вже зараз можна говорити про певні позитивні тенденції - враження учасниць проекту, сприйняття ними тренерів і отримуваної інформації", - наголосила громадська діячка.

Окрім того, вона закцентувала увагу на важливості такого проекту.

"Жінки мають бути присутніми у всіх сферах життя суспільства, бо вони є його невід'ємною складовою. Це - не інопланетяни, яким потрібно виборювати право життя на планеті, громадянство
і працевлаштування. Кожна людина народжується з однаковими частинами тіла. Відмінність у статевих органах не може бути перепусткою в світ, лише можливості здійснювати ту чи іншу діяльність", - зазначила активістка.

Одна із учасниць Вероніка Попик зазначила, що медіакомунікації - шлях до виборця, розмова з ним, з якої він складає свою думку про кандидата.

"На сьогоднішній день найактуальнішими, напевно, є інтернет-комунікації, тому радію з того, що приділили їм багато уваги. Доречними були поради щодо прес-анонсів та прес-релізів", – наголосила вона.

Учасниця тренінгу Оксана Ютовець розповіла, що відвідала багато семінарів і тренінгів з медіакомунікацій.

"Креативно та захоплююче Богдана Стельмах розповідала про методи та прнципи роботи соцмереж. Було приємно, що вона комунікувала з кожною із нас", - резюмувала громадська активістка.

Окрім того, вона зазначила, що в рамках проекту було б цікаво послухати історії успішних депутатів та політичних діячів, а також про їхні проекти на рівні місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що проект "Від локальних дій до єдиної країни" за підтримки Українського жіночого фонду відбувається у двох областях – Волинській і Херсонській.

На Волині його реалізовує ГО "Гендерний центр". У проекті беруть участь 25 активних жінок із середовища волонтерів, громадських середовищ та ініціатив.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за активістки?! Що за горомадські організації?!. Інформації немає зовсім!!!!
Відповісти
і чого саме їх там навчили?
Відповісти
Нероби
Відповісти
ППР- посиділи, попи....діли, розійшлись. Ану ш борщ варити)
Відповісти
що жінки не обмежують себе лише домашніми справами, а готові працювати і для громади.
Відповісти
Останні новини
Волинських активісток навчали медіакомунікацій
03 березень, 2015, 19:08