Уряду Тимошенко висувають ще одне звинувачення

Уряду Тимошенко висувають ще одне звинувачення
Урядові екс-прем'єра Юлії Тимошенко слід адресувати питання з приводу розкрадання коштів на підготовку до чемпіонати Європи з футболу.

Про такі звинувачування у заяві Національного агентства з підготовки до Євро-2012 9 червня повідомляє ТСН.

Зокрема, у документі на який посилається видання, наголошується, що "уряд Тимошенко, маючи близько п'яти років на підготовку до чемпіонату, був зобов'язаний визначити перелік об'єктів, провести тендери з показниками терміни-ціна-якість і в результаті визначити переможців".

Мовляв, якби робота попереднього Кабміну була успішною, Нацагентство мало отримати від уряду тільки графік платежів і стежити за якістю виконання робіт. Замість цього уряд Тимошенко оплатив замовлення на суму в майже 4 млрд гривень фінансовим спонсорам її виборчої кампанії, які повністю провалили підготовку України до Євро-2012, ідеться в тексті заяви.

Автори документу акцентують, що Нацагентство мусило шукати шляхів виходу з такої ситуації в правовому полі та знайшло їх. Уся сума, витрачена на підготовку до Євро-2012, склала не більше, ніж піврічна переплата за газ за контрактом, підписаним Тимошенко, вказали чиновники.

Відтак команда з підготовки чемпіонату вимагає від віце-спікера Миколи Томенка підтвердити зловживання уряду Тимошенко або спростувати їх, щоб уникнути судового розгляду. Адже раніше стало відомо, що українська опозиція наступного дня після завершення Євро-2012 буде ініціювати розслідування зловживань влади під час підготовки до чемпіонату.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звісно, що так, адже смерть двох "великих геніїв-вождів" раядянських людей В.Леніна та Й.Сталіна сталася через те, що у 1960 році народилася майбутній Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко.
Цікаво, коли оцей теперішній театр абсурду в Україні закінчиться ?
Відповісти
Эти идиоты из Нацагентства уже такое морозят, прикрывая свои грешки, что просто смешно...

"Вся сумма, потраченная на подготовку к Евро-2012, составила не более, чем полугодовая переплата за газ по контракту, подписанному Тимошенко" - указали чиновники Нацагентства.

У меня вопрос - о какой переплате за газ вообще идёт речь????? Вам что, Россия его обещала отдавать задаром??? Нет!!!

Ах в странах Европы газ дешевле????? Так скажите спасибо Ющенко. И нам Россия отдавала газ дешевле. Но этот идиот НЕ дал подписать газовые контракты по той цене, что и Европа. Отозвал Дубину накануне подписания. Вот Россия и заломила цену.

И причём здесь Тимошенко? Что она могла сделать в такой ситуации, когда Россия, благодаря Ющенко, отключила газ. Зимой.

Так что перестаньте смешить народ, господа из Нацагентства. Что - проворовались и страшно???? Так придумайте другую отмазку. Глядишь - может Вам и поверят, что Вы такие белые и пушистые.
Відповісти
Да сколькож ты аферистка накрала там грощей.Мама мия.
Відповісти
Если ты про богословскую, то по ее словам она кастрюльками ограничилась.
Відповісти
держи вора!
Відповісти
Досить ритуальних танців із погрозливими вигуками, час діяти. Краде влада і краде опозиція, бавлячись хамелеонством назви. Нічого само собою не впорядкується, міжнародна спільнота, при умові максимально щирого співчуття, нічний горшок за нами носити не буде. Наші діди і батьки терпіли комсомольський терор, голод, війну, партійну облуду і саме терпіння, яке виявилося звичайною безхребетністю призвело до сьогоденного матеріального і морального крайнього приниження. Ми є раби Божі, але не раби Сатани у людській подобі. Досить сопливитися, що хтось у когось щось відібрав – або повертати, або мовчки захлинутися соплями у власних та їхніх випорожненнях.
Відповісти
Останні новини
Уряду Тимошенко висувають ще одне звинувачення
09 червень, 2012, 11:15