На Волині знищили нелегальну зброю. ФОТО

На Волині знищили нелегальну зброю. ФОТО
За рішенням судів у доменній печі ливарного цеху ТзОВ «Промліт», що в місті Нововолинськ, міліціонери знищили вилучену, добровільно здану або ж знайдену зброю.

Про це повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

"Загалом шляхом переплавки знищено 20 одиниць гладкоствольних мисливських рушниць, 10 газових пістолетів і револьверів, 16 одиниць пістолетів та револьверів травматичної дії. До вогняної печі потрапило 17 одиниць холодної зброї, 771 набоїв до стрілецької зброї та 154 мисливських патронів", - розповів начальник відділу матеріального забезпечення УМВС України у Волинській області Юрій Березинський.

Правоохоронці нагадують громадянам: незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який законом передбачено кримінальну відповідальність. Зокрема, згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України, передбачено позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Однак у випадку добровільної здачі зброї до органів внутрішніх справ громадяни звільняються від кримінальної відповідальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: УМВС, зброя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в зону АТО слабо відправити, невже там зброї нетреба?!
Відповісти
саме головне доповісти скрізь про це і справа виконана на всі 100%. Гидко читати. коли всі відійдуть від паличкової системи
Відповісти