Закладам громадського харчування Луцька продовжили режим роботи

Закладам громадського харчування Луцька продовжили режим роботи
У Луцьку деяким закладам громадського харчування, які працюють у вечірній час, дозволили продовжити режим роботи.

Про це стало відомо під час засідання виконкому Луцької міської ради 4 березня.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк зазначив, що суб’єкти господарювання звернулись до Центру надання адмінпослуг з проханням продовжити режим роботи деяких закладів громадського харчування.

«На попередньому виконкомі це питання було знято. Але це питання було знову ретельно обговорено на круглих столах та сесії міської ради. На сьогодні скарг на заклади масового харчування не зафіксовано. Зокрема такі нічні заклади як «Наталка» і «Колізей» звернули увагу на наші зауваження, виправили недоліки, і усі претензії до них відпали», - зазначив Козлюк.

Член виконавчого комітету міської ради і начальник Луцького відділу МВ УМВС у Волинській області Ігор Муковоз зазначив, що раніше виконком прийняв рішення щодо встановлення у нічних розважальних закладах камер відеоспостереження.

Він зазначив, що не всі суб’єкти господарювання виконали це рішення.

«Нам не треба мережі відеокамер. Нам треба обладнання, яке зберігає відеоінформацію хоча б 15 діб. Завдяки ним буде легше розкривати злочини. Ряд підприємців, які монтують неякісні камери, - шкодять собі. На них не можливо нічого розгледіти, вони встановлені лише для видимості», - зазначив Муковоз.

На засідання виконкому традиційно прийшли лучани, які мешкають поряд із нічними закладами харчування, і вони проти того, аби режим роботи таких закладів не продовжували.

Лучанин Петро Тимофійович, який живе у будинку поряд із закладом харчування «Карабас Барабас», каже, що постійні бійки, які він бачить у себе під вікном, не дають спокою йому та його дружині.

«Прилегла територія біля будинку і бару перетворилася на громадський туалет. Постійні крики, гучна музика, матюки під вікнами і недопалки. Навіть діючий член виконкому Юрій Циганюк, який був моїм сусідом, переїхав в інший будинок, бо не витримав тієї обстановки, яка коїться навколо закладу. Ви, Микола Ярославовичу, разом із своїм комсомольським другом Андрієм Козюрою побудували цей заклад, наплювавши на людей, які живуть поряд. Наведіть там порядок», - мовив лучанин.

Своєю чергою, член виконкому Юрій Циганюк зазначив, що дійсно він переїхав у інший будинок, але це аж ніяк не пов’язано із роботою «Карабаса Барабаса».

Він звинуватив Петра Тимофійовича у тому, що активні дії мешканців вулиці Винниченка завдають шкоди лучанам. Адже раніше жителі вулиці були незадоволені роботою нічного закладу «Hollywood».

«Петро Тимофійович каже неправду. Я переїхав із будинку тільки через те, що ризикував опинитися третьою стороною у цій проблемі. Я передбачав, що після будівництва торгового центру «Буратіно» виникнуть конфлікти між власниками закладу і жителями прилеглих будинків. Цим сусідам заважає все. Собак вони знищують, не дають дітям можливості гратися у дворі і клумби умисно вимазують салідолом», - зазначив Циганюк.

На підтримку продовження режиму роботи закладам громадського харчування міста також виступили представники волинського автомайдану і один із учасників АТО, який зазначив, що повертаючись із фронту у своє рідне місто, він не хоче, щоб його час перебування у нічному закладі хтось обмежував.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в країні нічого не міняється((((((((
Відповісти
"... він не хоче, щоб його час перебування у нічному закладі хтось обмежував" - может ему еще и баб на выбор приводить?
Відповісти
приводь баб, хто забороняє, це не днр, де дівкам нікуди ходити не можна)))
Відповісти
Заказушка) надіюсь ви чесні... Комент залишите
Відповісти
Останні новини
Закладам громадського харчування Луцька продовжили режим роботи
04 березень, 2015, 10:33