Волинський нардеп висловився у Раді щодо бійки. ВІДЕО

Волинський нардеп висловився у Раді щодо бійки. ВІДЕО
Народний депутат з Волині Ігор Єремеєв прокоментував інцидент від імені депутатської групи «Воля народу».

Єремеєв виступив у сесійній залі Верховної Ради у середу, 4 березня.

«Дешевий популізм і епатаж захлиснув сьогодні Верховну Раду. Вся країна пам’ятає передвиборчий цирк, як півроку тому комбатів за руки виводили представники Радикальної партії на сцени і не знали, де стати біля них, щоб лише потрапити у «сяйво» слави добровольців, які пішли на фронт. Але коли комбат Мельничук сказав: «Я не згідний. Я не готовий бути кнопкодавом у фракції Олега Ляшка. Я не готовий голосувати за зменшення пенсій чи мовчати про ситуацію на фронті» - його публічно почали лінчувати. Це називається «нова демократія», - заявив народний депутат.

Єремеєв також пригадав, коли депутатів Домбровського, Балогу, Власенка режим Януковича лишив депутатських повноважень за те, що вони були незгідні і не скорилися.

«В новому парламенті, в новій країні – хочемо повторення цієї ганьби?! Адже гоніння фракцією Радикальної партії комбата Мельничука - це саме зведення політичних рахунків. Тому що кожний лідер політичної партії хоче мати раба у своїй фракції, який буде покірно натискати на кнопки і не матиме права голосу і власної думки. Але Україна змінилась. І ті депутати, які вперше зайшли у парламент, такі як народний депутат Мельничук, не готові жити за цими правилами», - сказав Єремеєв.

Також нардеп запевнив, що депутатська група «Воля народу» однозначно підтримує позицію про те, що у Верховній Раді не повинно бути рукоприкладства.

«Ми беремо на себе зобов'язання підтримати пропозиції Голови ВРУ щодо покарання депутатів за спроби провокацій та зриву пленарних засідань. Адже треба ще і усвідомлювати, що руками парламентських популістів реалізовується зовнішній сценарій Кремля по знищенню української державності. Але також ми будемо свідомо захищати кожного депутата, хто говоритиме правду про те, що насправді відбувається в залі Верховної Ради», - зазначив Ігор Єремеєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я вважаю, що прислухаючись до настільки компетентних людей як ВИ, який зміг довести свою корисність суспільству, ми далеко не доїдемо. А поки передай мамі хай тобі чаю зробить...
Відповісти
Єремєєв не святий, як і кожен депутат, має свої плюси і мінуси. АЛЕ СКАЗАВ ПРАВДУ! Цілком погоджуюсь. Депутата вибрав народ, а не клоуни. Тому має показувати приклад, боротися за права кожного свого виборця, а не як Ляшко проплачений, як клоун з Парасюком на пару.
Відповісти
У тому то і справа, що Мельничука обрав народ, як члена партії Ляшка. А змінювати партії і шукати кращої кормушки - це зрада виборців.
Відповісти
підтримую вас на 100%
Відповісти
Єремеєв все вірно сказав. Підтримую! А брехун і пустослов - це ти. Кожен може сидіти і патякати на дивані.
Відповісти
Вибачте за опечатку: не смуги, а слуги народу. На жаль , і ця Рада працює виключно на задоволення власних амбіцій, на примноження особистого капіталу... Згадайте, як Єрємєєв жалівся на Коломойського. Ніби той бізнес йому псує (10 місяців тому...) Чому б тобі, Ігоре, не піти офіційним ПАРАЛЕЛЬНИМ курсом і стати господаром Волині? Адже не таємниця, що покійний нині Клімчук лише СПРАВНО відвозив дань тричінесудимомутіпапрєзідєнту Віті Хаму, а новий господар Волині в розпачі: кому везти!? Офіційні структури влади і далі всеціло залежні від ... Ради! Скільки коштів виділять депутати Верховної для розвитку Волині. А що далі? Далі буде те , що й було: латання ямок на асфальті ( обов'язково!) в дощ, чи сніг, фуршети "перших" осіб, дорогі подарунки один одному по принципу: рука руку миє... З твоєї сторони , Ігоре, було б наївно думати, що ми, волиняни, чогось не бачимо, не знаємо , чи не розуміємо. Не так . Знаємо все, або майже все! Навіть те , якої сексуальної орієнтації був Клімчук, чи на яких бензозаправках безкоштовно для них наповнюють своі баки пальним особи при владі Волині... ( завтра "відтанцює" Єрємєєву!) Господь створив людей, а містер Кольт зробив їх рівними. Щось ця формула СКАЗАЛА вам , панове слуги народу??! Успіху !
Відповісти