У Луцьку відкрився інтернет-магазин дитячих товарів*

У Луцьку відкрився інтернет-магазин дитячих товарів*
Шановні батьки, ми раді повідомити вам, що в нашому улюбленому місті Луцьк відкрився новий інтернет-магазин дитячих товарів «eBabyDay».

Тепер ви можете не виходячи із дому замовити всі необхідні товари для догляду за вашим малюком, а також різноманітні іграшки і аксесуари, які зроблять кожен день вашої дитини радісним і яскравим.

Напевно, ваш малюк для вас найрозумніший, найкрасивіший і найкращий в усьому світі, а тому ви намагаєтеся огорнути дитину турботою та любов’ю з перших хвилин народження, і ми допоможемо вам у цьому.

У каталозі нашого магазину представлений широкий вибір товарів для малюків з першого дня народження і більш старших дітей.

Для незабутніх прогулянок та подорожей ви зможете придбати функціональні коляски, автокрісла, слінги і кенгуру.

Повноцінний сон малюку забезпечать зручні, безпечні ліжечка та постільна білизна, а заспокоять і розважать - мобілі та нічні лампи.

Всі малюки люблять купатися, і тут не обійтися без ванночки і засобів гігієни, які ви теж можете придбати в магазині «eBabyDay».

Крім того, дівчатка і хлопчики будуть у захваті від нашого розділу іграшок де представлені різноманітні товари для незабутнього відпочинку і розваг.

Наш каталог нараховує більше тисячі найменувань товарів в різних категоріях для батьків і дітей. Більш детально ознайомитись з ними ви можете на сайті інтернет-магазину.

Звертаємо вашу увагу на:
- високу якість і безпечність запропонованої продукції;
- доступні ціни;
- зручну доставку кур’єром за вказаною адресою;
- можливість придбати товари як елітних брендів, так і більш демократичних виробників.

«eBabyDay» - ми допоможемо зробити дитинство вашого малюка щасливим!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але чому російською? =(
Більшість лучан все таки надає перевагу державній мові.
Відповісти
У Луцьку відкрився, ото грамотії, сайт то - всеукраїнський, ще й російською мовою, а позиціонуються як тіпо луцкий і новий-новий
Відповісти
Нормальний сайт , і асортимент хороший .
Відповісти
Дякуємо, нам дуже приємно!
Відповісти
Дуже хороший магазин. Ми донечці купували коляску і постельку. Дуже довольні подарункам, приємний менеджер. А російську дискримінувати немає чого в Україні багато людей, а особливо в Луцьку говорять по російські. Класний магазин нам подобається.
Відповісти
Замовляла в цьому магазині дитяче ліжечко.Продавець підсказав кращі варіанти.Лііжко приїхало в дуже короткий термін і якісне.Тепер тільки тут все і замовляю.Раджу всім.
Відповісти
Класний магазин, широкий асортимент іщо дуже зручно - доставляють додому, що для мам дуже важливо. Підтримую Світлану, менеджер дуже приємна дівчина і вміє правильно порадити.
Відповісти
Хороший магазин з приємними цінами і гарним обслуговуванням. А приємний менеджер мені особисто багато чого цікавого підказала і порадила.
Відповісти
Дуже хороший магазин. Купували там коляску своєму малюку. Ціни нормальні і обслуговування на рівні. А то, что сайт на русском проблем не вижу - у меня много знакомых говорят на русском языке и я тоже, хоча рідну мову люблю більше.
Відповісти
А нам більше подобається магазин "Дитячий сон", там дуже великий вибір товарів, а головне-знаючий і толковий персонал. Завжди порадять щось хороше. І ціни доволі адекватні, різних акцій завжди багато.
Відповісти
Останні новини
Історичні карти Луцька. ФОТО
04 березень, 2015, 15:30
У Луцьку відкрився інтернет-магазин дитячих товарів*
04 березень, 2015, 15:14