Молодик на Волині викрав скриньку для пожертв учасникам АТО. ФОТО

Молодик на Волині викрав скриньку для пожертв учасникам АТО. ФОТО
Зловмисником, котрий вирішив «поживитися» за рахунок поранених військовослужбовців, виявився житель Київщини, який на Волині тиждень гостював у бабусі.

Загалом за цей час молодик встиг скоїти чотири крадіжки, - повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

"На момент крадіжки у скриньці, яка перебувала в аптеці, було кілька сотень гривень. Провівши ряд оперативних заходів, ми встановили особу зловмисника та затримали його", – розповідає оперуповноважений сектору карного розшуку луцького міського відділу міліції Павло Малашевський.

Крадієм виявився 21-річний мешканець Київської області. Парубок приїхав до обласного центру Волині у гості до бабусі. У Луцьку він прожив лише тиждень, однак за цей час встиг скоїти чотири крадіжки.

"У той час, коли на Сході країні йде війна, зловмисник викрав із приміщення аптеки скриньку для пожертв бійцям АТО. Розкриття цього правопорушення було справою честі для всіх оперативних працівників нашого підрозділу. У результаті нам це вдалося. Приємно й те, що керівник мережі аптек звернувся із пропозицією відзначити оперативника, котрий впіймав злодія", - зауважив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз.

Тож у актовій залі міського відділу міліції зібралися керівництво та весь особовий склад. Начальник підрозділу зачитав присутнім наказ про заохочення Павла Малашевського, а директор товариства з обмеженою відповідальністю Станіслав Шейко вручив нагороду.

"Не так важливо, скільки у тій скриньці було грошей, важливо, у кого їх украли. Ці гроші збирали на лікування бійцям АТО. Тому мені дуже приємно, що злочин розкритий", – виступив перед присутніми Станіслав Шейко.

За фактом крадіжки скриньки для пожертв розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У ході досудового слідства правоохоронці ретельно дослідять усі епізоди кримінальної біографії киянина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Історичні карти Луцька. ФОТО
04 березень, 2015, 15:30
Молодик на Волині викрав скриньку для пожертв учасникам АТО. ФОТО
04 березень, 2015, 15:22