Волиняни передали 14 ОМБР матраци та подушки

Волиняни передали 14 ОМБР матраци та подушки
Благодійний фонд «Волинь-2014» передав для потреб 14 окремої механізованої бригади, що базується у Володимирі-Волинському, понад дві сотні матраців та подушок.

Про це повідомив виконавчий директор Фонду Володимир Кривович, - пише прес-служба благодійного фонду «Волинь-2014».

Ці речі вдалося придбати завдяки керівнику ТзОВ «Волинь-зерно-продукт» Євгена Дудки, а працівники цього підприємства зібрали у своїх структурних підрозділах постільну білизну.

«Ми отримали звернення від командира 14 окремої механізованої бригади Олександра Жакуна, що наразі матраци та подушки є необхідним для військовослужбовців, адже завтра частина бійців відправляється на навчання, що відбуватимуться в умовах, близьких до тих, які є в зоні проведення антитерористичної операції», - повідомив Володимир Кривович.

І додав: «Ми знаємо, що ця бригада потребує дуже багато, тому на засіданні правління фонду було прийнято рішення про виділення 500 тисяч на закупівлю 14-ій омбр найнеобхіднішого. Щоб уникнути непорозумінь та раціонально використовувати кошти, ми вирішили всі питання узгоджувати безпосередньо з керівництвом бригади. Адже на Волині діє декілька координаційних центрів, однак дуже часто доводиться бачити дубляж деяких заявок або ж пропонують нам купити те, в чому немає першочергової потреби».

Окрім цього, керівник ТзОВ «П’ятидні» Валерій Діброва передав бригаді відремонтований автомобіль «ЗІЛ 131». Автомеханіки його підприємства замінили у вантажівці двигун, коробку передач, паливний бак, а також відремонтували гальмівну систему та електрообладнання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
будемо спокійно валятись в лісополосах на Сході...
Відповісти
Останні новини
Волиняни передали 14 ОМБР матраци та подушки
05 березень, 2015, 08:33