Костенко думає йти на вибори з Ющенком

Костенко думає йти на вибори з Ющенком
Правоцентристські партії хочуть разом брати участь у парламентських виборах 2012 року.

Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на інтерв’ю лідера Української народної партії, депутата-нашоукраїнця Юрія Костенко для "Радіо Свобода".

За словами Костенка, до широкого опозиційного об’єднання він ставиться критично. Адже попередній досвід показує, що без ідеологічної близькості такі союзи не дають позитивних наслідків.

"Українська народна партія не веде перемовин із лівоцентристською "Батьківщиною". Тому що це – не наша ідеологія, це – не наші політичні пріоритети. Ми ведемо перемовини напередодні виборів із близькими за ідеологією політичними партіями", – зазначає він.

За словами Костенка, зараз переговори ведуть УНП, "Наша Україна", Конгрес українських націоналістів, Українська платформа "Собор" та Республікансько-християнська партія.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смысл обьединятся? Все равно из выше перечисленых партий большинство голосов не набирут. А вот почитайте tw3.in/Zj как пробивались Багиров и Хромаев из АРТА
Відповісти
Нет смысла обьединятся, ни одна из этих партий не набирут большинства голосов. А вот почитайте что пишут про Багиров и Хромаев из АРТА и как они пробивались
Відповісти
Ю.Костенко і В.Ющенко послідовники у політичній сфері Іуди, попа Гапона, поліцаїв часів II Світової війни – одним словом вірні гебісти. Гебісти із найпершого покликання ,,Совецької Ложі” в політичні провокатори. Достойно їх ,,заслуги” оцінені будуть лише на пекельній сковороді. У матеріальному світі не існує покарання такого рівня, покарання якого вони заслуговують.
Відповісти
Довіри особисто до сьогоднішніх КОДівців, так би мовити обєднання партій з високими рейтингами, ну абсолютно немає. Це тушка помножена на кілька тушок. Як то кажуть тушкованипий БЮТ вже хіба могила виправить, от почитайте свіжак
http://www.expres.ua/news/2012/06/25/68815
Це аферисти, політичні спекулянти, яким Україна в цілому в одному місці і нічим не гірші за донецьку банду, яка вже тепер, не стріляє не вбиває так масово як у 90-х, а максимально легалізує накрадене.
Якщо не буде третьої патріотичної сили на цих виборах, то вся ситуація стане схожою до ситуації 2010 року, коли довелось вибирати із двох зол. Насправді, якщо не виникне хоча б якесь партіотичне обєднання тепер, то на виборах 2015 перед нами постане вибір між молодим жидком, злодійкою жидівкою, і натуральним бандитом. А так, у 2015 з цього нового партіотичного утворення може якийсь молодий лідер, українець
Тому, настільки песимістична перспектива майбутнього української держави, змушує мне відкнути всі свої образи на Ющенка, і підтримати цей бодай якийсь партіотичний проект. В іншому випадку загубим державну незалежність через необачність купуючись на якісь там рейтинги, черговий політичний популізм від ТИГРЮЛІ&Сo.
Відповісти