У Ковелі намагатимуться заборонити торгівлю алкоголем вночі

У Ковелі намагатимуться заборонити торгівлю алкоголем вночі
Ковельські депутати наступної середи вдруге спробують розглянути питання щодо обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного) в торговельних закладах міста і прийняти відповідне рішення.

Попереднього разу їм не вдалося ввести заборону в нічний час торгувати алкоголем: не вистачило чотири голоси для позитивного прийняття рішення, - повідомляє ПроКовель.

Варто нагадати, що в Ковелі з 2011 року вже діє рішення виконавчого комітету Ковельської міської ради, яким введено обмеження на реалізацію алкоголю і пива в закладах торгівлі з 22:00 до 8:00 години ранку. Щоправда, цей документ носить лише рекомендаційний характер, тому не є обов’язковим до виконання. Проте в місті фактично всі підприємці погодилися дотримуватися рішення виконкому, окрім керівників супермаркету «Слайга» та магазину «Сяйво».

З цього приводу в мерії довго думали-гадали як бути далі, шукали шляхи порозуміння з власниками цих закладів, однак досягти позитивного результату так і не змогли. Саме тому було вирішено дане питання розглянути на сесій міськради.

Щоправда, на відмінну від попереднього сесійного рішення, яке звучало так: «Про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (окрім безалкогольного)», в нинішньому проекті рішення вже йдеться про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного).

Чи підтримають депутати документ цього разу, стане відомо вже наступної середи, адже саме тоді відбудеться друге пленарне засідання 68-ї сесії міськради, до порядку денного якої внесено таке питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі намагатимуться заборонити торгівлю алкоголем вночі
05 березень, 2015, 13:48