10 смішних жартів до 8 березня. ВІДЕО

10 смішних жартів до 8 березня. ВІДЕО
8 березня - свято весни, жіночності та краси. Жінку звеличували поети, малювали художники, оспівували музиканти. Жінка - це символ краси, берегиня домашнього вогнища і тільки вона дарує світові нове життя.

Незважаючи на це, у жінок є невеличкі недоліки, над якими дуже люблять жартувати чоловіки. Вашій увазі - підбірка кумедних мініатюр про жінок та для жінок від українських гумористів.

Збірна Дніпропетровська успішно виступала у Вищій Лізі КВНу декілька років поспіль. А їхня колоритна пара Ігор та Лєна стала загальноулюбленою. Лише при згадці про них глядачі починали аплодувати. І не даремно, адже кожен в цій парі бачить частинку себе.







Тетяна Песик із "VIP" Тернопіль не може не запам'ятатись. Вона стала всеукраїнською улюбленицею. Її акторська майстерність та темперамент не може лишити байдужим навіть найсуворішого чоловіка.



Ще одна представниця КВНівського простору після гумористичного минулого тепер успішно підкорює простори телебачення, але вже у ролі телеведучої. Її найпопулярнішу фразу "Галя, я в маршрутке" знають усі. А якщо Ви її не знаєте, то Леся з радістю ще раз покаже.

Берегомет "Торнадо Люкс".



Черга дійшла і до наших земляків, які за останні декілька років встигли і українську Вишку виграти, і кілька разів забрати з собою нагороду за найкращого актора, і успішно засвітитись на "Лізі сміху". "Замку Любарта" дійсно вдається висвітлити образ жінки у всій її кумедній красі.





Ну, а хто ж покаже жінку краще, ніж сама жінка. Так, жіночі команди у КВНі - велика рідкість, проте вони таки існують. І саме ці чарівні винятки із правила частенько можуть втерти носа досвідченим чоловічим командам.

Вашій увазі пропонується виступ специфічних панянок КВНівського простору. "Трио Разные и ведущий", Київ.



Чому, якщо блондинка, то відразу тупа? Стереотип не з найкращих. Хоча дивлячись на цю команду, складається враження, що дівчата гордяться своїм кольором волосся.



Ці красуні теж відомі в Україні. Титул найсильніших та найбрутальніших жінок КВНу безумовно належить їм. Дівчата не одноразово приїжджали до Луцька і успішно виступали для наших глядачів.



Отож, не важливо як довго жінки збираються, як по-дурному ображаються, як багато тратять на покупки, чоловікам без них ну нікуди. Не дарма саме жінки вважаються прекрасною половиною людства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гумор
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнати з України цих клоунів
Відповісти