У Луцьку говоритимуть про сучасні методи лікування серцево-судинних захворювань

У Луцьку говоритимуть про сучасні  методи лікування серцево-судинних захворювань
У Луцьку відбудеться прес-конференції щодо реалізації на Волині проекту «Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф».

Зустріч відбудеться 11 березня о 14:30 у Волинській обласній клінічній лікарні за адресою: Луцьк , проспект Президента Грушевського, 21, - повідомляє Волинський прес-клуб.

Захід проходитиме у рамках візиту до Волинської області головного позаштатного спеціаліста МОЗ України за спеціальністю «Хірургія серця і магістральних судин у дорослих» та фахівців Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова та Інституту педіатрії акушерства і гінекології, - повідомляє Волинський прес-клуб.

Волинянам нададуть кваліфіковану інформацію щодо сучасних
методів діагностики та лікування серцево-судинних захворювань та можливостей їх доступного отримання, а також популяризувати здоровий спосіб життя та відповідальне ставлення до свого здоров’я.

Ініціаторами та організаторами проекту «Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф» виступають ДУ «Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М.Амосова НАМН» та Асоціація серцево-судинних хірургів України за сприяння Міністерства охорони здоров’я України та Національної академії медичних наук України.

Проект стартував у вересні 2014 року у Черкасах. Протягом останніх місяців 2014 року відбулися поїздки до Сумської, Житомирської, Полтавської , Запорізької, Вінницької, Дніпропетровської,Тернопільської областей, міст Богуслав Київської області та Новоград-Волинський Житомирської області.

Проект спрямований на вирішення низки питань підвищення якості надання медичної допомоги населенню та доступності високоспеціалізованої діагностики й лікування.

Актуальність проблеми суттєво підвищується саме зараз. Одним
із найнебезпечніших наслідків нинішньої ситуації в Україні є психологічний стан українців та вірогідний стрибок захворювань, у першу чергу серцево-судинної системи.

Тому впровадження в усіх регіонах (з урахуванням місцевих
особливостей) якісної та доступної діагностики, ургентної догоспітальної та госпітальної допомоги є питанням національної значущості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку говоритимуть про сучасні методи лікування серцево-судинних захворювань
05 березень, 2015, 18:24