Волинські волонтери забезпечують бійців аптечками завдяки інтернет-аукціонам. ФОТО

Волинські волонтери забезпечують бійців аптечками завдяки інтернет-аукціонам. ФОТО
У Шацькому районі волонтерська група «Небайдужі» завдяки інтернет-аукціонам забезпечує бійців АТО із свого району аптечками натовського зразка.

Завдяки співпраці із спільнотою «EuroMaidan Items Aurtion to benefit Ukrainian people» та з Галиною Карпенською волонтери забезпечують учасників АТО із Шацького району такими аптечками, - повідомляє Надія Приймук.

Галина Карпенська, проживаючи у США, допомагає влаштовувати інтернет-аукціони з продажу виробів ручної роботи українських майстрів, а за виручені кошти надсилає в Україну аптечки натовського зразка.

Такі аптечки містять необхідні препарати для надання першої невідкладної допомоги пораненим. Аптечки та медикаменти закуповуються за собівартістю також через діаспору українців в Америці - фундацією «Save live Together/Рятуємо життя разом» та її координатором Тонею Левчук.

За підрахунками волонтера Катерини Бондаренко, котра безпосередньо співпрацює із організаторами інтернет-аукціонів, було закуплено медпрепаратів на суму більш як півтори тисячі доларів.

Серед закупленого лише у січні-грудні – 17 аптечок натовського зразка (у їхньому складі є кровоспинний бинт Celox Rapid, наклейка на тіло кровоспинна Hyfin, бинт-бандаж Israeli Bandgab, джгут-турнікет Swat, ібупрофен, медичні рукавички, ножиці EMT Sheans, індивідуальна сумка, маркер, медичний пластир).

Волонтери доукомплектовують аптечки протигрипозними засобами та іншими препаратами і відправляють солдатам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські волонтери забезпечують бійців аптечками завдяки інтернет-аукціонам. ФОТО
06 березень, 2015, 11:51