Губернатор Волині пояснив, чому росте ціна на хліб

Губернатор Волині пояснив, чому росте ціна на хліб
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик назвав дві причини подорожчання хліба.

Про це він повідомив на брифінгу у редакції "Волинської газети" 3 березня, - йдеться у газеті.

"По-перше, дорожчає пальне, яким заправляється транспорт для доставки хлібобулочних виробів у роздрібну торгівлю. По-друге, маємо невизначену ситуацію із КХП-2 - волинським підприємством, яке забезпечувало недорогим борошном для випічки соціальних сортів хліба. Наразі ще немає постійного керівника комбінату, дещо гальмується робота, борошно завозиться з-за меж Волині, що, зрештою, впливає на ціну хліба", - розповів Гунчик.

Аби зробити роботу підприємства більш прибутковою, керівництву запропонували перейти на закупівлю електроенергії не у приватної фірми, а в обленерго.

Також Володимир Гунчик не проти запозичення досвіду Євросоюзу: якщо хліб уже пролежав день, потрібно знизити його вартість.

"На жаль, у нас більшість підприємців дбає лише за свої прибутки, а не про репутацію. Недавно в одному з районів мені розповідали, як на сміттєзвалище ледь не щодня приїжджає вантажівка із супермаркету і викидає продукти харчування", - зазначив губернатор Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а нехай ще поясить де на все брати кошти
Відповісти
ИИИ) Гунчик не знає, що Волиньобленерго - приватна структура???

75% - ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРІСТГАЗ",37994284, УКРАЇНА
21% - GARENSIA ENTERPRISES LIMITED,HE 251633,КІПР

Я думав, що він мене вже нічим не здивує. Але ні - продовжує дивувати чи не щодня.
Відповісти
Кричали в особі гУНЧИКА та горбенка останні півроку що треба змінити керівника на КХП2 бо він протерає штани! Як виявилося перемоги приватні інтереси цих панів! І МУКА З ОБЛАСТІ ПРОПАЛА ПІСЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ ЇХНЬОГО КЕРІВНИКА...
Відповісти
Це ще раз показує недолугість нинішньої влади!!! Ще свіжі в памяті чіткі команди губернатора Бориса Клімчука (царство йому небесне) щодо недоущення росту цін на соціально значимі сорти хліба. Не доведи Боже було підняти НЕОБГРУНТОВАНО ціну на такий хліб - все, ХАНА! А ажіотаж який був тоді у 2010 - 2011 роках і спекуляції щодо росту цін на хліб - хліб дорожчає на 5 (ПЯТЬ!!!) копійок, все скандал, голова районної адміністрації тримав це питання на ОСОБИСТОМУ контролі і тоді усе вдавалося робити для людей. Що ми маємо зараз? Повну профанацію влади від президента, премєра, профінільних міністрів, голови НБУ до голів місцевих державних адміністрацій... Люди, коли Вам ліпше було жити??? Риторичне запитання...
Відповісти
Клоуни,напишіть, що дешеве зерно аграрного фонду розікрали і борошно мелють з комерційного зерна на якому заробляють всі кому не лінь.
Відповісти
На жаль, голова ОДА Гунчик мислить, не як державний менджер, а як підприємець. Він інформує громадськість, чому?А має розповісти людям,які кроки впроваджуватиме влада, щоб не допустити цього підвищення. У цьому і вся проблема. На жаль, практика свідчить, що люди, які тривалий час працювали на розвиток бізнесу, вони перш за все думають про бізнес, а не про людей. Звісно, це є нормально для підприємця, але для державного менджера - НІ!!!
Відповісти
Головне що долар впав а ціни підвищені
Відповісти
Чому "патріоти" мовчать,раніше підвищення на 5 копійок викликало бунт а тепер на всі товари ціни виросли, люди живуть в злиднях.Що прийшли до влади і Вам "Патріотам" все по барабану??? Тільки бурштин лізете контролювати , щоб собі нагребсти так як ваші попередники???
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині пояснив, чому росте ціна на хліб
06 березень, 2015, 12:22